Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha valakit átverek az visszaüt?

Ha valakit átverek az visszaüt?

Figyelt kérdés
Azt mondta nekem ma egy személy hogy ne verjek át egy illetőt, mert az visszaüt, negatív karmám lesz, visszakapom ugyanazt. Na szóval az lenne a kérdésem, hogy a túlvilágon/mennyországban van-e popcorn, mert szívesen végig nézném ahogy ezt a személyt kivéreztetnék, majd megennék. Ugyanis én vegetáriánus vagyok, míg ő töménytelen mennyiségben falja a húst. Szóval állok elébe annak hogy visszakapjak néhány apróságot, csak popcorn legyen :D
2016. febr. 5. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Az élet nem kiszámítható hétköznapi embereknek átlag vagy ez alatti szellemi ismeretekkel . Létezik született gonosztevő , prosti , kém , csaló és minden más ami ezzel ellentétes . Azt nem tudni hogy pillanatnyilag átvertek magánszorgalomból ( vagyis ő okoz e ezzel magának később bajt) esetleg te neked volt jogos ezt átélni .
2016. febr. 5. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Isten malmai lassan örölnek..
2016. febr. 5. 19:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Na akkor oda sem vinnék gabonát. Lassan őröl, de sokat kér...
2016. febr. 5. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Én visszaütnék.
2016. febr. 5. 19:59
 5/6 Spilerke ***** válasza:
Csak akkor üt vissza, ha feljelentenek.
2016. febr. 5. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Na bameg, még egy elmebeteg vegetáriánus aki végtelen állatszeretetében embervérben fürödne. Hülye vagy, ugye tudod?
2016. febr. 6. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!