Szekptikusok, ti kit tartotok rosszabbnak (kevésbé jónak) a hívőket vagy a sátánistákat?
Sok kérdést olvastam itt és nem vitás, hogy az összes olyan kérdés, mely Istenre irányúlt, az le lett óltva elég arrogánsan. Viszont a sátánista kérdések nem. Mintha a szkeptikus azt mondaná, hogy nem baj, ha nem olyan a világnézete, mint az enyém, de legalább nem hisz felsőbb szellem létezésében
Ez olyan egosita hozzáállás és ezt a stílust éreztem, minden szkeptikus válaszban, hogy én, mint ember, nem tudom az életem irányítani. El kell fogadnom, hogy kiszolgáltaott és esendő vagyok, de nehogy már legyen nálam magasabb szellemi lény. Mit gondólsz?
A sátánisták (a tinédzserek, esetleges huszonéves gyengeelméjűek, a lavey-i egoizmus, biblia, joyofsatan, churchofsatan, spiritsoferidu, elysium666, antikommunista, stb oldalak alapján ítélők NEM sátánisták!!!) miért ne lennének hívők?
Üdv, egy ES-t valló...
ES vallónak ismét köszönjük az ingyen reklámot, szokásos módon korrigálnám: a valódi sátánizmus a spirituális sátánizmus.
tehát: spirits of eridu, elysium, antikommunista - ezeket az oldalakat mindenkinek ajánlom, angolul tudóknak a joyofsatan.org-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!