Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A közösségi oldalakon terjed,...

A közösségi oldalakon terjed, hogy hatalmas botrány van a Jim Sanders által alapított Krisztus Szeretete Egyházban. Az egyház alapító nyilvánosan keményen bírálja a volt feleségét a közösségi oldalán. Mi történik ott valójában?

Figyelt kérdés

2016. jan. 30. 09:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ez az egész arra hasonlít amikor a Független Kisgazdapártban a székházért és egyéb anyagi dolgokért harcoltak egymással." Isten, Haza, Család" -mondták közben.
2016. jan. 30. 14:24
 12/21 anonim válasza:
0%
Mesterségesen és tudatosan formált botrány, mint a többi. Ezeknek lételeme a feszültség. Másból nem tudnak élni.
2016. jan. 31. 16:52
 13/21 A kérdező kommentje:
Mindenesetre kemény dolgokat vágnak egymás fejéhez: A férj ( egyházalapító) a facebook oldalon, a feleség( aki saját állítása szerint az egyház jelenlegi vezetője) a mai nyilvános Istentiszteleten, amit az egyház rádiója is közvetített. Én nem vagyok az egyház tagja, de megdöbbentő, hogy keresztény, vagy önmagukat kekszténynek tartó emberek így viselkednek. Csalással, sikkasztással, hűtlenséggel, lopással, visszaélésekkel vádolják egymást a nyilvánosság előtt.
2016. jan. 31. 17:36
 14/21 anonim ***** válasza:

kerdezo te se vagy normalis :DD

(Roland te vagy az amugy?!?! b@zogatod itt a jonepet mert unatkozol xD )

2016. febr. 12. 23:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Roland és teljesen normális vagyok. Egyébként mi a bajod a feltett kérdéssel?
2016. febr. 13. 10:02
 16/21 Áldott Csilla válasza:
KEDVES ÉRDEKLŐDŐ! ÉN 18 ÉVE VAGYOK TAGJA A KRISZTUS SZERETETE EGYHÁZNAK ÉS HA KÉRDEZTEM VALAMIRŐL A MENNYEI ATYÁT, AKKOR VÁLASZOLT A KÉRDÉSEIMRE, ÉS KAPTAM IS VÁLASZT JIM SANDERS ÉS FELESÉGE DR. KOVÁCS ERZSÉBETTEL KAPCSOLATBAN: AMIT ISTEN MEGALAPÍT (KRISZTUS SZERETETE EGYHÁZAT) AZ RENDÍTHETETLENÜL MEGÁLL JÉZUS HATALMAS NEVÉBEN ÉS AZ Ő IRÁNYÍTÁSÁVAL. SANDERSNÉ DR. KOVÁCS ERZSÉBETET A MENNYEI ATYA FELKENTE APOSTOLNAK JIM SANDERS ÁLTAL (MEG KELL HALLGATNI), AKI AZ ÚR ÁLTAL, AZ ÚR NEVÉBEN CSODÁLATOSAN VEZETI AZ EGYHÁZAT. ÖN IS KÉRDEZZE MEG AZ URAT, HA KAPCSOLATBA VAN VELE. AZ EGYHÁZ DOLGAI A BENTLÉVŐKRE ÉRVÉNYESEK. EZ A KÜLVILÁGRA NEM TATOZIK. MINDENKI SÖPRÖGESSEN A SAJÁT HÁZA TÁJÁN, ÉS MINDENKINEK VAN "FEKETE DOBOZA" AMIBE NYUGODTAN BELE NÉZHET. AZ VESSE RÁJUK AZ ELSŐ KÖVET AKI NEM VÉTKEZETT. ÉN SOKAT KÖSZÖNHETEK MINDKETTŐJÜKNEK! A MUNKÁJUKAT ISTEN FOGJA MEGITÉLNI, ÉS MINDENKIÉT EGYEN-EGYENKÉNT, AZ ÖN DOLGAIT KEDVES KÉRDEZŐ! AZ ÚRNAK GONDJA VAN AZ EGYHÁZRA, ÉS A TAGOKRA IS. "KEGYELEMBŐL TARTATUNK MEG HIT ÁLTAL", ÖN IS KEDVES ÉRDEKLŐDŐ. AZT IS OLVASTAM, HOGY VALAKI BEJÖTT AZ EGYHÁZUNKBA ÉS "ERŐSZAKOSKODTAK" VELE, EZ NEM ERŐSZAK, HANEM AZ EGYHÁZTAGOKNAK GONDJA VAN A BEJÖVŐKRE, HOGY SZELLEMI, LELKI ÜDVÖSSÉGET NYERJENEK. MIVEL EZ ÉLET-HALÁL KÉRDÉSE, HOGY A FÖLDI HALÁLOD ELŐTT BEFOGADOD-E JÉZUST A SZÍVEDBE, VAGY NEM. HA NEM, AKKOR AZ ÖRÖK ÉLETET A POKOLBA, SZENVEDÉSEK KÖZEPETTE FOGOD LEÉLNI. A MENNYORSZÁG ÉS POKOL IGAZ VALÓSÁG! KÉREM AZ ATYÁT JÉZUS NEVÉBEN, HOGY NYILJON MEG A TE SZÍVED, ÉRTELMED SZEME, HOGY LÁSD A KRISZTUSI IGAZ, ÖRÖK, RENDITHETETLEN VALÓSÁGOT! ÁLDOTT CSILLA
2016. dec. 14. 12:43
 17/21 A kérdező kommentje:
12-14 12:43 Kedves Csilla! Ez mind nagyon szép, de Jim Sanders és volt felesége Erzsike vitték a külvilág a nyilvánosság elé az ügyet. Jim a facebookon, Erzsike pedig egy mindenki számára meghallgatható nyilvánosan Istentiszteleten. Bár ez utóbbi talán már nincs fent a neten, de sok embernek megvan felvételről. Lényegében kölcsönösen lopással, visszaélésekkel vádolták meg egymást. Nem én vádolom Őket, Nem mások vádolják Őket. Ők vádolták egymást: Lopással, visszaélésekkel és egyebekkel. Tudomásom szerint bíróság fog dönteni a vitás kérdésekben.
2016. dec. 22. 18:22
 18/21 A kérdező kommentje:
Egy, több száz gyülekezettel rendelkező egyház, illetve most már egyesület amely Kelet-Európa több országában jelen van, és amelynek rengeteg hívő ajándékozott, adományozott pénzt és gyakorlatilag az egyház két vezetője a széleskörű, nagy nyilvánosság előtt gyakorlatilag pénzügyi visszaélésekkel vádolták meg Egymást, hát ez már nem egy szűk belügy.
2016. dec. 22. 18:48
 19/21 anonim válasza:
A Sanders házaspár vádolta meg egymást az internetes közösségi oldalakon, és Istentiszteleti alkalmon, mindenféle pénzügyi visszaélésekkel kapcsolatban. Ők vitték a nyilvánosság elé ezt a dolgot. Tehát értelmetlen azon csodálkozni, hogy ezek után az embereknek is van véleményük. Ha Jim Sanders és Erzsébet nem vádolják meg egymást a nyilvánosság előtt, akkor lehet, hogy az emberek nem is szereznek tudomást bizonyos dolgokról. Például érdekes, hogy az egyházban bizonyos lelkészek( pásztorok) autókat kaptak ajándékba. Miből van, volt az egyháznak, egyesültnek pénze? Egyrészt az állami támogatásokból, másrészt az emberek adományaiból. Úgy tudom sokan még a tizedet is fizették, fizetik. Szóval a pénz körül forog ez a dolog. Sajnos. Istent felesleges belekeverni.
2016. dec. 23. 19:13
 20/21 Gepi válasza:

... és pont két év múlva meghal Jim.

Vajon mi lehetett a folytatás?

2021. szept. 27. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!