Talán egy párhuzamos világba léptem át? (többi lent)
Sziasztok.Lehet nem jó topikba raktam a kérdést de most már ez van.
A történet számomra és unokabátyám számára örök rejtély marad,ha csak valaki nem élt át hasonlót és tudni valami választ adni rá.
2005 ben 14 15 évesen unokabáttyám akkor 16 volt.
A házunk melett volt egy kis erdő kivittük a kutyát sétálni ebbe a kis erdőbe.
Mire kijöttünk az erdő másik végén.nem láttunk egy házat sem. egy épületet sem csak egy nagy mezőt.
semmi nem volt ott közel távol.Pedig ott kellett volna látnunk az egész várost.Ez a kis erdő maximum 300 négyzetméter volt.Eltévedni nem igen lehet.ÉS bárhol lyukadsz ki látnunk kellett volna a házunkat a város többi házát. de Semmi nem volt sehol.MIntha más világba érkeztünk volna.Nagyon megijedtünk és azon az utvonalon ahol jöttünk visszajöttünk és minden a helyén volt.
Később megint megnéztünk ugyan arra mentünk és már nem az ismeretlen helyen lyukadtunk ki.
Nem vagyunk örültek de azóta se tudjuk mi történt.
Egy teljesen belátható hely és máshova kerültünk ahol semmi civilizáció nem volt.
Véleményem a következő: nem tudom, hogy működnek/működnének az ilyen dimenziókapuk, amin átlépve máshova kerülünk, de kétlem, hogy annyi, hogy sétálsz előre és hopp ott vagy, észre se vetted. Azért valamit érzékelni kellene olyankor, bár mondom, nincs sok tudásom ezekről, hogy hogy működnek.
A másik, hogy az erdő gondolom nem úgy nézett ki, hogy körbe volt építve házakkal, biztos pont egy olyan részen jöttetek ki, ahol épp nem voltak házak.
Mondjuk segítene, ha pl google térképen megadnád a koordinátákat és onnan lehetne látni az erdő és a házak helyzetét.
Véleményem a következő: nem tudom, hogy működnek/működnének az ilyen dimenziókapuk, amin átlépve máshova kerülünk, de kétlem, hogy annyi, hogy sétálsz előre és hopp ott vagy, észre se vetted. Azért valamit érzékelni kellene olyankor, bár mondom, nincs sok tudásom ezekről, hogy hogy működnek.
A másik, hogy az erdő gondolom nem úgy nézett ki, hogy körbe volt építve házakkal, biztos pont egy olyan részen jöttetek ki, ahol épp nem voltak házak.
Mondjuk segítene, ha pl google térképen megadnád a koordinátákat és onnan lehetne látni az erdő és a házak helyzetét.
Sziasztok,sajnos hiába linkelek képet kordinátát
mert azt a pár száz négyzetméteres területet
kedves színes társaink kiírtották gyújtósnak.
Nem látni semmit.
azt tudni kell még hogy ez az erdő két utca közt helyezkedett el.
a két utca közti távolság kb 200 méterre saccolom
a szélessége ennek kb 60 méter volt,amit mi jártunk be az kb 120 méter szer 50 méteres terület volt.
tehát két utca közt nem lehet eltévedni
igaz hogy akkor nem volt betelepülve nagyon az a rész
de akkor is bárhol lyukadunk ki látnunk kellett ovlna a házunmkat vagy más házakat vagy az utcát.
mégis olyan helyen kötöttünk ki ahol se ház se utca se semmi csak merő nagy mező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!