Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Talán egy párhuzamos világba...

Talán egy párhuzamos világba léptem át? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.Lehet nem jó topikba raktam a kérdést de most már ez van.

A történet számomra és unokabátyám számára örök rejtély marad,ha csak valaki nem élt át hasonlót és tudni valami választ adni rá.

2005 ben 14 15 évesen unokabáttyám akkor 16 volt.

A házunk melett volt egy kis erdő kivittük a kutyát sétálni ebbe a kis erdőbe.

Mire kijöttünk az erdő másik végén.nem láttunk egy házat sem. egy épületet sem csak egy nagy mezőt.

semmi nem volt ott közel távol.Pedig ott kellett volna látnunk az egész várost.Ez a kis erdő maximum 300 négyzetméter volt.Eltévedni nem igen lehet.ÉS bárhol lyukadsz ki látnunk kellett volna a házunkat a város többi házát. de Semmi nem volt sehol.MIntha más világba érkeztünk volna.Nagyon megijedtünk és azon az utvonalon ahol jöttünk visszajöttünk és minden a helyén volt.

Később megint megnéztünk ugyan arra mentünk és már nem az ismeretlen helyen lyukadtunk ki.

Nem vagyunk örültek de azóta se tudjuk mi történt.

Egy teljesen belátható hely és máshova kerültünk ahol semmi civilizáció nem volt.

2016. jan. 26. 17:27
1 2
 1/16 Legoman ***** válasza:
85%

Érdekes történet.

Utána kellene nézni, hogy milyen volt a város előtt az a rész régen.

Ha ezt megtudtátok, akkor már közelebb jártok a megoldáshoz, és én is könnyebben tudok segíteni.

2016. jan. 26. 18:39
 2/16 anonim ***** válasza:
51%

Érdekes történet.

Ha ezt megtudtátok, akkor már közelebb jártok a megoldáshoz, és én is könnyebben tudok segíteni.

2016. jan. 26. 18:51
 3/16 Ozmium42 ***** válasza:
51%

Érdekes történet.

2016. jan. 26. 18:53
 4/16 anonim ***** válasza:
51%

Érdekes történet.

2016. jan. 26. 19:35
 5/16 Missi_Key ***** válasza:
50%

Érdekes történet.

2016. jan. 26. 19:58
 6/16 anonim válasza:

Szerintem is érdekes történet!

El sem tudom képzelni, mi történhetett... De ez ijesztő. Próbáltatok már valamilyen szakembert/tudóst megkérdezni?

2016. jan. 26. 20:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Az ország melyik részén laktok, mert ha alföldi területen ott elő szokott fordulni a délibáb jelenség, bár lehet hogy h.lyeséget beszélek, csak ez jutott eszembe elsőnek.
2016. jan. 26. 20:30
 8/16 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy az első válasz miért let 5x kimásolva? xD, amúgy érdekes :D, nézzetek utána, milyen volt a környék a város elött és a délibábos cuccoság, nem hülyeség :D
2016. jan. 26. 20:56
 9/16 Legoman ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, miért lett 5x kimásolva a válaszom. :D
2016. jan. 26. 21:05
 10/16 Ozmium42 ***** válasza:
2016. jan. 26. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!