Mi a véleményetek az árnyékvilágokról, a párhuzamos életekről, a párhuzamos és szinkronpszichológiáról?
egyébként elvégeztem egy konfliktuskezelői kurzust, mert jött egy ismerősöm, hogy ő olyan gazdag, hogy megmutatja nekem hogyan kell azt csinálni, kezeni a konfliktust, elmondott három szabályt:
. tilos az ellenfeledet fikázni nyilvánosan, nem fogsz szimpatikusabbá válni
. a konflikutusban résztvevők mindig ugyanolyan mértékben legyenek tájékozottak a problémábval kapcsolatban, mert különben felesleges körökbe futnak és más problémákba ütköznek, melyek elterelik a konfliktusról a figyelmet
. tilos az ellenfelet a megalázott szerepkörbe taszítani, mert az soha nem lesz meggyőző a végén, minden embernek szemet szúr, ha nagyon sok ember előtt megalázzák
és sajnos a mai napig sem tudom követni azokat az irányelveket, hiába próbálkozom, szerintetek van még arra vonatkozólag szabály, hogyan oldja meg az ember a konfliktusait, mert nekem csak egyre rosszabb, csak a panaszkodás megy, hiába, és a totális kilátástalanság, izsonyú lehangoló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!