Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az árnyékvil...

Mi a véleményetek az árnyékvilágokról, a párhuzamos életekről, a párhuzamos és szinkronpszichológiáról?

Figyelt kérdés
Azért a családfánál kérdezem, mert azt vettem érszre, hogy a családunkban mindenki hasonlít valamelyik sztárra, és engem zavar nagyon, mindig a koldusoperát nézzük a Garassal, ráadásul kerestem most magamnak egy Jackie collins könyvet, ami éppen arról szól, hogy egy lány életét fel akarták áldozni a sztároknak a bulvárvilágban, bár nem vagyok egy Jackie Collins rajongó, de azóta az egyik bölcsész ismerősöm már le is néz nagyon és megvetően.

2016. jan. 16. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
A pszichatrian lehet ilyenekrol erdeklodni, ott segiteni fognak.
2016. jan. 16. 14:32
 2/6 A kérdező kommentje:
mivel kapcsolatban a jackie collins könyvben, a koldusoperában, az árnyékvilágban, a témával kapcsolatban, vagy konkrétan a szinkronpszichológiában? nem találtam meg sajnos azt a könyvet, ami ebben a témában van nekünk
2016. jan. 16. 16:14
 3/6 homo ludensz ***** válasza:
A lakóhelyed szerinti speciális klubban (zárt osztály) bizonyára találsz hasonló gondoktól gyötrődő társakat.
2016. jan. 16. 17:44
 4/6 A kérdező kommentje:
mmmmmmmmmmmmmmmm, tehát akkor zárt téma, szólok az osztálytársaimnak, hátha nem annyira szűklátúkörűen látják a dolgot, köszi
2016. jan. 20. 10:26
 5/6 A kérdező kommentje:

egyébként elvégeztem egy konfliktuskezelői kurzust, mert jött egy ismerősöm, hogy ő olyan gazdag, hogy megmutatja nekem hogyan kell azt csinálni, kezeni a konfliktust, elmondott három szabályt:

. tilos az ellenfeledet fikázni nyilvánosan, nem fogsz szimpatikusabbá válni

. a konflikutusban résztvevők mindig ugyanolyan mértékben legyenek tájékozottak a problémábval kapcsolatban, mert különben felesleges körökbe futnak és más problémákba ütköznek, melyek elterelik a konfliktusról a figyelmet

. tilos az ellenfelet a megalázott szerepkörbe taszítani, mert az soha nem lesz meggyőző a végén, minden embernek szemet szúr, ha nagyon sok ember előtt megalázzák

és sajnos a mai napig sem tudom követni azokat az irányelveket, hiába próbálkozom, szerintetek van még arra vonatkozólag szabály, hogyan oldja meg az ember a konfliktusait, mert nekem csak egyre rosszabb, csak a panaszkodás megy, hiába, és a totális kilátástalanság, izsonyú lehangoló

2016. jan. 20. 10:46
 6/6 A kérdező kommentje:
a szinkronpszichológiát nem ismerik, öreg, az árnyékvilágot se irmerik, az is öreg, ez a helyzet i kontra m, lehet fiatalítani, abból sok van, a fiatalítósból, de akkor zárok, így érthetőbb
2016. jan. 24. 01:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!