Miért érzékelem ha valaki járkál a házban vagy a közelemben?
Paranoid skizofrenia.
A tünetei pont így kezdődnek.
Javasolnám szakorvos felkeresését.
Én is érzem, ha valaki járkál valahol. Sőt még a szándékát is néha előre látom, ha veszélyes.
Nem betegség, hanem normális dolog. :)
Persze most élő emberről beszélek, de a szellemekkel is így vagyok. :)
Ez igazából normális.
Ez egy természetes dolog az embernél, konkrétan mikor ez történik veled az adott ember energiáit érzed.
Az hogy ha nincs a környezetedben ember, de mégis érzed a jelenlétét az is normális.
Nem csak emberek léteznek a "fizikai" síkon.
Lehet ez egy képesség "ébredésének" jele is.
Én is érzem, csak én nem sípolással, hanem csak egy érzet, olyan hidegrázás szerűség. Egy érzés,mintha vissza kéne nézzek, mert valaki hátulról, jobb oldalt közeledik felém, visszanézek, és tényleg igy van.
A szellemeknek én is érzem a szándékát, és pontosan!nmeg tudom mondani, hogy hol vannak. Pl: mikor a szobámban valahol megjelenik, hirtelen odakapom a fejemet, mintha onat szólítana valaki. Akkor érzem, hogy ott van, és a szándékot is megérzem. Ez olyan mint amikor egy embert sosem láttál, de meg tudod mondani róla nagyjábol, hogy milyen ember, amikor először látod.
Amint mondtam, nem csak azt érzem, hogy a házban valahol, hanem, pontosan tudom, hogy hol. Azt nem tudom, hogy ez áldás, vagy átok... És ugy gondolom, hogy "ők" is tudják, hogy én érzem "őket"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!