Mitől lehet, hogy a közelemben megbolondulnak az elektronikus eszközök?
De halál komolyan.
Nemrég, néha letörlődtek számok csak úgy az mp3 lejátszómról, a hifim össze vissza kever néha számokat (de úgy hogy a szám közepén belemegy a másikba, majd vissza, de ha másik lejátszón megnézem semmi baja), a telefonom is mostanában elkezdett szarakodni, és néha csak úgy kikapcsol (egyszer elkezdtem hívni valakit majd a 2. kicsengésnél kikapcsolt, aztán persze vissza tudtam kapcsolni nem volt az aksinak semmi baja), és egyszer egy nap kétszer is előfordult, hogy valamit akartam csinálni a gépen, vagy a tv-n, és egyszerűen nem működött, aztán mindkétszer odahívtam valakit, aztán mikor mutattam, hogy hogy nem megy, mikor odajött és nézte elsőre sikerült.
Tudom, ez semmi, de azért mégis fura, hogy kb. egy hónapja folyamatosan gondom van az elektronikai dolgokkal. :D
Muahaha én meg ha éjszaka sétálok a városban némelyik utcai lámpa lekapcsol, mikor alá érek.
Hál' istennek a gépemnek még nem volt olyan baja, ami kinyomozhatatlan. Bár, elrontottam már egy 80-as évekbeli zsebtetrist, mondjuk a csavarhúzóval eltörtem az egyik ellenállást a NYÁKon. :D
A lámpák amúgy viccelnek velem is:D
És ha mrá itt tartunk egyszer rátettem a székem az mp3-ra, aztán ráültem. kicsináltam, egyből meghalt:D
ma 20:26-voltam.
:D Köszi.
Amúgy meg mondom, hogy az biztos nem, hogy nem értek hozzá...
Amúgy vicces, hogy először kiírtam elektronikus eszközök" kategóriába, ott azt mondogatták, hogy írjam ki ide, meg ez milyen fura, meg nézzek utána. Erre kiírom "ezotéria" témába is, itt meg mindenki lehurrog, hogy ááá nincsen ebben semmi különös. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!