Hké által átélt képzelgések csalások?
Aki már élt át hkét.több száz meg ezer ember számolt már.be róla.
Vajon mindegyik egy ámítás?És nincs semmi odaát?
Idegsebészek is számoltak be saját tapasztalatból hkéról.Édesapám kómában volt nem tapasztalt semmit.
Oké oxigénhiányos állapotban felléphetnek hallucinációk stb. De mikor nulla zéro az agyi aktivitás de nem lép fel oxigén hiányos állapot és és tegyük azt agyhalott az emberünk aki utána valahogy mégis felkel. És beszámol hké élményről mert voltak már ilyenek.ezek is.csak hazugságok lennének?
Vagy az elött volt hké ja mielötg beállt az agyhalála? És azthiszi az orvosunk hogy agyhalál után volt neki miközben még.pont elötte.mikor utoljára próbálkozott még az agya?
Gondoljátok megszünik minden?
Lehet érthetetlenül fogalmaztam.
Én egy halálfélelmekkel teli szorongásos betegségben szenvedek és igyekszem többet megtudni a.témáról.
Elnézést a kavargós a kérdésem
De két pánikroham közt nemtudok jobban fogalmazni üdv
Akik ateltek, azt mondjak, h nem csalas. A "szkeptikusok" szerint viszont az agy "jateka", biokemiai es kitudjamilyen folyamatok egybeesese. Csak sajnos a szkeptikusok erdekes modon kivetel nelkül valamennyien olyanok, akik nem eltek at HKE-t.
Es sztem barmilyen temarol csak az tud hiteles velemenyt mondani, aki (vmilyen szinten) atelte.
Sztem vizsgald meg összefüggesekben. Mas modszerekkel összefügg-e? Dr. Michael Newton lelkünk utjai sorozata (elsö, esetleg 1-2. ajanlom) allitolag tenyszerüen, bar leröviditve közöl hipnozisban elözö eletekre feltett kerdeseket, ilyen riportokbol allnak az egesz könyv. Az itt leirtak is teljesen egybevagnak sztem a hke elmenyekkel.
En azt gondolom, az, h halalközeli allapotba kerül-e vki, nemcsak testi vonatkozasa van, hanem az "eteri" test, lelek (amik emberi szemmel normalisan nem lathatok), ezek allapota szinten befolyasolja. Es persze nem kizart, h van egy bizonyos testi törtenesekkel lekepezhetö magyarazata a hke elmenyeknek, de sztem ez a következmenye vminek es nem az oka a hke-nak. Es mintha olyasmit olvastam volna, h oxigenhianyos allapot NELKÜL is voltak mar hke-k, tehat ez a magyarazat is megdölt... En nem tartom kizartnak, h minden esetben, amikor a testi funkciok leallnak, van vmi hasonlo, testileg törvenyszerü, termeszetes dolog, csak nem mindig emlekeznek ra. Es sztem csak akkor emlekeznek, ha vmi fontos üzenete van az egyen fejlödese, elete szempontjabol.
És mi van ha senki nem születik ujjá?
Csak szimplán van egy kapcsolat tudatalatti kapcsolat a létező összes ember és élőlény között.és mikor a gyermekek beszámolnak elöző életükről igazából csak egy egykor élt személy emlékfoszlányait látja.amiről azthiszi az őve,de közbe csak átöröklödött valamilyen módon.illetve ha mimdenki ujjá születne.Nem lennének egyedi új élőlények original új személyiséggel mert csak a régiek születnének ujjá egy más testben.
És.itt a következő mi van akkor mikor.egy
Gyermek holtan születik? A beleköltözött lélek elnézte a házszámot?
Vagy mikor.egy fiatal nő elveteti még megnem született gyermekét akkor az ujjá születemdő lélek jól benézte?
Illetve ha minden ember ujjászületne else férnénk a.bolygón talán kettőn sem.
Párhuzámos.világokban vagy más.bolygókra is leszülethetnénk?
De mivan akkor amikor.egy természeti katasztrófa történik vagy épp a.bolygónk adja fel és.megsemmisül akkor.hova kerül az.a közel 7 milliárd ember?
És.ha azáltalunk ismert.univerzum annyira kitágul hogy magába esik és.megsemmisül az egész univerzum ami azösrobbanáskor keletkezett?? Akkor mivan az univerzum összes lelkével? Vagy végtelenszámú univerzum lenne? És.minden léleknek valahol van új helye?egyáltalán ujjá születhetünk vagy csak emlékfoszlányok maradunk valamilyen kapcsolat.folytán egy uj gyermek testében? Rengeteg kérdést tettem fel de ez mind érdekes és nemtudom.
Kicsit eszembe jutott az avatár című film
Aholminden élő szervezet között kapcsolat van és a holtak emlékeire is rátudnakkapcsolódni egyre jobban elmerülök abban hogy mikor.ezek az.emberek visszautaznak elöző.életükbe amiről azt hiszik hogy az ő elöző életük
Valójában egy teljesen más ember elhunyt ember emlékei.csak tovább öröklődött valahogy az emléke
"És mi van ha senki nem születik ujjá? Csak szimplán van egy kapcsolat tudatalatti kapcsolat a létező összes ember és élőlény között.és...emlékfoszlányait látja"
Erdekes, nekem is elöbb jutott ez eszembe, mint a reinkarnacio... Mi van, ha csak ugy eljük at a "közös tudat" miatt (ami szerint "minden egy"), mintha magunk eltük volna meg? Bar a hipnozisban visszavezetettek meg vannak gyözödve arrol, h azok igenis ök voltak...
Nekem almomban voltak lehetseges elözö elet emlekeim, azaz regi korban talaltam magam es ugy, mintha en lettem volna. (Pszichologiaban jartas, ezo-ra is nyitott alomelemzö szerint.) Barmennyire magamenak is eltem meg, sztem meg ez sem zarja ki a közös tudat verziot. DE volt egy masik elmenyem is: Egy elözö elet meditaciot talaltam a neten, ami visszavitt elözö eletemre. Es az a szemely, akit en ott ateltem (egy idös, vekony ferfi), erdekes modon teljesen tiszta volt nekem, h az nem en vagyok!! (Hiaba volt az a szövege, h a sajat eletemben megyek vissza...stb!) Elötte este egy ismerösöm felmenöjeröl beszelgettünk, es en vele azonositottam, tovabba teljesen tiszta volt szamomra, h en meg SOHA nem eltem at ilyen mely depressziot!
(Es mellekesen volt alombeli eletem valszleg erre az idöszakra.) Ez alapjan en ugy gondolom, ha ilyen tisztan minden szo ellenere erzem, h nem en vagyok, akkor amit annak erzek, h en vagyok (az alombeli elözö eletek), akkor eleg nagy az eselye, ha az en voltam, es megis csak van reinkarnacio...!
Azert az allasfoglalassal ovatos lennek, de azota közelebb all hozzam az ujjaszületes a "közös tudat"-os verzioval szemben.
A Lelkünk utjai sorozat kiter a lelek születesere is, folyamatosan születnek uj lelkek. Igazabol ez a könyv (csak elsö 2 kötetet olvastam) az összes kerdesedre valaszt ad, megprobalom röviden a könyv szerinti valaszokat leirni:
"mi van akkor mikor.egy Gyermek holtan születik?"
Erröl is van kerdes a Lelkünk utjai-ban. Ennek is oka van, ami összefügg azok eletevel, akikere hatassal van. Eredetileg ez volt a lelek leszületesenek celja, ezzel figyelmet felhiv vmire, ilyesmik.
"Vagy mikor.egy fiatal nő elveteti még megnem született gyermekét akkor az ujjá születemdő lélek jól benézte?" Szabad döntes van, a leleknek ez nem faj es nem olyan nagy problema, majd leszületik mashova.
"Párhuzámos.világokban vagy más.bolygókra is leszülethetnénk?"
Fenti könyv szerint igen, ir ezekröl a mas vilagokrol is.
"De mivan akkor amikor.egy természeti katasztrófa történik vagy épp a.bolygónk adja fel és.megsemmisül akkor.hova kerül az.a közel 7 milliárd ember?" - teste valszleg meghal, lelek örök... (Ir az eletek közti idöszakokrol is, h mi törtenik ott.)
A többi hosszu, ha erdekel, erdemes elolvasni. En ugy olvasok, h megfontolom magamnak, mennyit vagyok kepes elfogadni igaznak.
És mit láttál tapasztaltál kedves utdolsó?
A többit is köszönöm eddig érdekes dolgok ezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!