Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék meggazdagodni?

Hogyan tudnék meggazdagodni?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy február 1-től meggazdagszom, arra vagyok kíváncsi hogyan csináljam.

Tőkém van kb 30ezer ft.

Megígérem hogy aki segít annak adok a profitból 10% (sztem ez igen jó ajánlat)

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. jan. 9. 22:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
10% jattért segítselek a meggazdagodáshos, amikor ha én magam csinálom a módszerem szerint, 100% az enyém!?
2016. jan. 9. 22:08
 2/25 anonim ***** válasza:
Ez úgy fog menni, hogy nekem adod a 30ezret én meg befektetem, fialtatom és ha sok kicsinye van, adok neked is belőle. Vagyis hogy izé... neked adom. Jó biznisz, gyere tesó.
2016. jan. 9. 22:27
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj 3 gyereket.
2016. jan. 9. 22:27
 4/25 anonim ***** válasza:

Az adatok csak akkor szerepelhetnének ezer forintban, ha ennyi volna a munkaóra díjad...

Van 3x lehetőséged az operában.

A tündérkirálynő

A varázsfuvola

Gyöngyhalászok

Valahol csak sikerül...

2016. jan. 9. 22:28
 5/25 anonim ***** válasza:
49%

Hát igen. El kell hogy keserítselek, de aki tudja hogy kell meggazdagodni az magának teszi meg.

A legközelebbi dolog amit itt az ezotéria fórumon hallhatsz az a "pénzenergia" nevű hülyeség amivel azok ámítják magukat és másokat akik nem tudják hogyan lehetnének gazdagok, de elviselni ezt nem tudják.

Illetve még tévés ezoterikus műsorokban adnak pénzenergiát, persze pénzért, hiszen pont abból lesz gazdag az ezoterikus fazon a tévében hogy pénzt adja a semmit. Nyilván ha működne akkor ingyen is csinálhatná, elvégre annyi pénze lenne amennyit akar.

De akkor tessék itt a tanács: adjál pénzenergiát - vagy bármilyen energiát/szerencsét/rontás levételt stb. - embereknek pénzért. A tévéből meg a youtube-on ellesheted hogy kell úgy tenni mintha képes lennél ilyesmire.

2016. jan. 9. 22:34
 6/25 anonim ***** válasza:
tévében hogy pénzt adja a semmit = tévében hogy pénzért adja a semmit
2016. jan. 9. 22:36
 7/25 anonim ***** válasza:
49%
A pénzenergiánál még az is életképesebb, hogy írj egy levelet Bill Gates-nek.
 8/25 anonim ***** válasza:
dugj 2 szöget a konnektorba, fogd meg őket, küldöm az energiát és hamarosan mocskosul gazdag leszel.
 9/25 anonim ***** válasza:

22:36

:):):)jaaajjj

2016. jan. 9. 22:49
 10/25 Fish1 ***** válasza:
76%

Egyik pillanatról a másikra nem fog menni.

Annyi a titka a dolognak, hogy azt csináld, amit szeretsz, mert ezt szívvel-lélekkel fogod csinálni, ebből kifolyólag sikeres leszel, ez pedig hozza magával a pénzt.

2016. jan. 9. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!