Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért szeretnél meggazdagodni?...

Miért szeretnél meggazdagodni? Mit csinálnál amit most nem tudsz?

Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Soha többet nem dolgoznék, csak utaznék.
2015. okt. 30. 14:29
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Végre kiszakadnék ebből az undorító faluból ahol élek ,szereznék egy olyan szakmát amit szeretek csinálni,és nagyon sokat utaznék,végre vehetnék vmit a szeretteimnek,és többet nem aggódnék azon lesz-e kaja a hónap végén.
2015. okt. 30. 14:32
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Nem írtad, hogy milyen nagyságrendű meggazdagodásról van szó.

Valószínűleg ugyanazt a munkát csinálnám, amit eddig.

Ha sokmilliárdos nagyságrendről beszélünk, akkor alapítanék Budapesten egy startup-inkubátort.

2015. okt. 30. 14:40
 4/11 anonim ***** válasza:
36%

Segítenék a haverokon meg pár emberen akikről úgy vélem megérdemlik

vennék kocsikat meg motort, hogy kipróbáljam, amelyik nem jönne be elajándékoznám.

csinálnék egy jó nagy házat teli klassz cuccal

aztán nyomatnám a játékokat

csinálnék bulikat.

néha elutaznék a világ más tájaira

mindig azt ehetném amit akarok.

nem kéne izgulnom, a számlák meg spórolás miatt.

unalmamba néha dolgoznék.

2015. okt. 30. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:

2 féle gazdaságot külömböztetek meg.

A, mikor kell dolgozni, de magad ura vagy. Nem azért kelsz fel reggel, mert vár a főnök, még betegen is. Ha nem azért mert kialudtad magad!

B, amikor nem kell dolgoznod, csak a hobbidnak, családodnak élsz!

2015. okt. 30. 16:48
 6/11 anonim ***** válasza:

3-as válaszolónak: Mi az a startup inkubátor???

Bocs az offért..

2015. okt. 30. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:

#6:

Itt[1] viszonylag jól le van írva, gyakorlatilag egy olyan vállalkozás, ami adott iparágban induló vállalkozásoknak nyújt segítséget, irodát, 0-dik körös kockázati kezdőtőkét ad, folyamatos konzultációkat mentorokkal, gyakorlatilag minden, a cégvezetéssel és indítással kapcsolatos dologban segítenek, majd amikor prezentálható állpotban van a termék/szolgáltatás, segítenek befektetőket találni.

Mindezt egy viszonylag alacsony, néhány %-os részesedésért cserébe.

A legsikeresebb példa ilyesmire a YCombinator[2], Európában sajnos nincs sok ilyen kezdeményezés, legalábbis közel nem ekkora léptékű.

[1]: [link]

[2]: [link]

2015. okt. 30. 17:52
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

Elkezdenék élni, hogy legyen mit mesélni majd az unokáknak, mikor körbeállnak...

Egybként tényleg, a vegetálásból, a mókuskerékből kiszakadnék és ÉLNÉK! Utaznék, csinálnék cégeket, amik csak lennének, kulturális programokra járnék, kipróbálnék egy csomó mindent (ejtőernyőzés).

2015. okt. 31. 02:09
 9/11 anonim ***** válasza:
23%

En nem szeretnek meggazdagodni!! A gazdagok tobbsege drogos vagy depresszios, mert mar nem tudnak orulni az apro dolgoknak.

Minel kevesebb penze van valakinek, annal jobban ertekeli az eletet, tehat kiegyensulyozottabb.

Persze halatlanok vannak mindket retegbol boven, de en igy is elegedett vagyok. Tudom hogy pl. nagyon fogok orulni, ha lesz egy autom meg egy lakasom. Tehat a masodik kerdesre valaszolva, ha meggazdagodnek, akkor megvennem ezeket. 26N

2015. okt. 31. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok, gondoltam hogy le leszek pontozva. :D Pedig teljes erteku eletet elek. Meggyozodesem, hogy tobbet ernek a kapcsolatok, mint a penz. Pl penz nelkul is rengeteget utaztam mar. :)

Csak sajnalni tudom, aki tenyleg azt hiszi hogy a penz meg tudna oldani az eletet. Akkor miert lesz hajlektalan a lottonyertesekbol??

2015. okt. 31. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!