Mi lehet ez? (Videó! )
Sziasztok!
Néhány hete láttam (és szerencsére lencsevégre is kaptam) valamit, amiről csak nemrég jöttünk rá, hogy nem szokványos vadon élő állat.
Próbáltam felvenni a kapcsolatot hozzá értő emberekkel, de sajnos sikertelenül. (Egy rokonom hozta szóba a "fanyűvőt", de én nem hiszek az ilyesmikben, csak jobb híján neveztem így a videónál, szeretnék ésszerűbb magyarázatot találni.)
Ti talán tudtok valami ötletet adni, mi lehetett ez.
Itt meg tudjátok nézni a felvételt, a részletes leírás a videó alatt van: [link]
Előre is köszönöm a segítséget!
#11, mégis te hol láttál őzeket, Csernobilban? mert ez max torzszülött őz lehet.
1:02 másodpercnél tisztán látszik, ha megnézed.
a feje kerek, nyaka alig van, a törzse karcsú, a lábai/karjai?? sem úgy hajlanak, mint az őznek.
11-es :D
Én faluban élek,ahol napi szinten találkozok őzekkel.Ez közel sem hasonlít egy őzre.
Èn màr megfelytettem,2 dolog lehet.
Vagy jeti(bigfot),vagy valamelyik Oláh nevű egyèn a közeli tanyárol fogta menekülőre,miután megzavartad mindennapi tevékenységében,hogy fát gyűjtsön a 8 gyerek,9 testvèr 26 unokatestvér melegítèsère!
Lehet, hogy a hirhedt mátranováki fanyűvő
Bár én nem hiszek az ilyenekben
8. vagyok! :D
Elgondolkoztam ezen. Először is, tegyük fel, hogy egy majom megszökött az állatkertből. Mit eszik a majom? Elsősorban növényt, csoportokban képesek kisebb állatokat becserkészni. Ha kiszökik egy állatkerti majom, hol talál gyümölcsöt télen? Sehol. Inni még csak-csak tud pocsolyákból, de enni? Nem hinném, hogy kiszökik az állatkertből, aztán nekiáll lándzsát faragni és őzekre vadászni. :D Egy ember elvileg 3 hétig kibírja kaja nélkül, egy majom se többig, max. 1 hétig szerintem. Én a helyedben odafutottam volna, ha nem is látom, legalább megnéztem volna az út azon szakaszát, ahol ugrott. Vagy lehet, hogy a Lazy Song kalózmásolatát forgatták. :D Viccet félretéve, ha ez egy állat, akkor nem tudom, hol talál kaját. Ember meg nem lehet, az minek ugrálna az úton? :D
16.:
Hát igen, nem tudom, egy majom mit tudna itt enni. Szerintem csak gyökereket, leveleket, bogarakat, lárvákat találhat, de ugye ezek megtalálásához is ész és gyakorlat kell. Aki a "konyhaasztal" mögül kerül ki, nagy gondban lenne. Nem lehetetlen azért kaját találni, elég sok vad él errefelé. Most még hó sincs, ami megnehezítené a dolgot.
Én is szívesen megnéztem volna legalább a nyomait, de ahogy írtam, akkor még fel sem merült bennem, hogy szokatlan dolgot láttam. Csak itthon, amikor a felvételt előkerestem.
Hát persze! Sőt, írtam Michael Bay-nek, hogy ugyan már, dobjanak össze valamit, de ő mindenáron robbanást is akart rakni a végére :P Szóval helyette elküldték Chewbacca színészét, aki felvett egy cicaruhát meg zoknit húzott a fejére és ugrált nekem kicsit a ködben :D És most jut eszembe, elfelejtettem megköszönni neki, lehet, még mindig ott van a bokorban! :O
Na, de komolyra fordítva a szót: nekem már az is nagy dolog volt, hogy sikerült kinagyítanom és lelassítani a felvételt (ezt is segítséggel), gondolhatod, mennyire tudnék ilyeneket csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!