Ti mit szóltok ehhez? (videó amin 1 farkas és kutya összekap)
-szerintetek ki győzött volna ha nemjön a gazda.Szerintem a farksa mert így is sérülés nélkül megúszta.
szia!
szerintem a kutya.
Mégpedig azért, mert ez a farkas egyedül volt. Márpedig egy farkas nem jön egyedül. És gyanús, hogy meg van vágva a felvétel, több szögből van felvéve, stb. Biztos, hogy beállított videó egy idomított farkassal. Szerintem. Hogy lenne annyi szögből felvéve? Mentek a farkas után kamerával???
100%, hogy a kutya.
1. a farkas sose vadászik egyedül, mert egyedül gyenge
2. ha mégis egyedül van, akkor valamiért kitaszította a falkája. ez többnyire azért van mert fiatal hím az egyed, vagy mert letaszították a trónról. az kizárt, hogy beteg lenne mert a falka a beteg egyedeket is halálukig gondozza!
3. gyanúsan vékony a farkas, nincs ereje teljében
4. ahogy már előttem is írták, nagyon vágott, több szögből felvett vidi
5. mielőtt kijön a gazda a két állat testtartásán látszik, hogy a farkas feladja a harcot, ha nem jön a gazda, akkor is valószínűleg elmenekült volna hamarosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!