Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik a telekiné...

Szerintetek létezik a telekinézis? (telekinézis= tárgyak, dolgok, gondolattal való mozgatása)

Figyelt kérdés

2015. dec. 22. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én se nagyon hinnék benne de EGYSZER sikerült! Ráadásként a többiek is látták ( a barátaim ) és elkezdték magyarázni hogy a szél amit egyikünk se érzet egy zárt szobában, erre azt mondtam hogy akkor kezdjétek el fújni. Azóta is próbálnak magyarázatott találni. Azóta sem sikerült! :)
2015. dec. 26. 09:55
 12/13 UjfalviLajos válasza:
A saját szememmel csupán annyit láttam hogy valaki a szűk baráti körömben akiről már régóta tudtok hogy egy kicsit furcsa egyszer bemutatta hogy meg tudja tartani a kanalat a teste bármely pontján akár függőlegesen is ragasztás nélkül amikor láttam alig hittem a szememnek úgy éreztem mintha valami más világba csöppentem volna próbáltam levenni a kanalat a hátáról és valami láthatatlan erő vonzotta a kanalat magához mintha mágnes lenne. Senkit nem akarok győzködni de azóta tudom hogy léteznek olyan erők amiket nem tudunk megmagyarázni meg vagyok erről győződve és pont gondoljon bárki bármit.
2015. dec. 28. 13:19
 13/13 anonim válasza:
Igen, létezik. Interneten könnyrn utánnanézhetsz. Az elsajátítása már csak rajtad függ.
2016. jan. 8. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!