Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mit jelenthet?

HUN REAPER kérdése:

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
A héten (kedden) egy szürke galamb be akart repülni a házba, de a kutyák vissza tartották. A mamámmal bevittük megnézni hogy nem lett e valami baja majd el engedtük. Tegnap (csütörtökön) meg a fodrászunk jött levágni a mamám haját és vele jött a lánya aki bejön nekem. Velem történt már elég sok véletlen, de ez nem sorolható közéjük.
2015. dec. 19. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem látom az összefüggést.
2015. dec. 19. 20:37
 2/10 Missi_Key ***** válasza:
galamb feje van a csajnak, vagy hol az összefüggés ?
2015. dec. 19. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:
A lány alakváltó.Először galambként próbált bejutni, de a kutyák miatt úgy döntött, jobb ha máskor emberként megy.
2015. dec. 19. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
A lány leszart mindent, mint egy galamb, vagy mi?
2015. dec. 19. 21:11
 5/10 A kérdező kommentje:

1. nincs galamb feje a csajnak

2. azt el felejtettem írni miután el engedtük utána elég szerencsés dolgok történtek velünk (pl.:suliba az egyik tantárból g*ci sz*rul álok és 5-öst kaptam egy dogára amire sz*rt se tanultam, utána jött másnap a csaj, a mamámmal is történtek szerencsés dolgok

2015. dec. 19. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Repült vagy sétált a galamb?

Ha repült, akkor a kutyák hogy tudták visszatartani? Vagy a kutyák is repültek? Ti meg olyan ügyesek vagytok a mamáddal együtt, hogy repkedő galambot fogtok? 😊

Kicsit gázos a kérdés. De szerintem valami szellem lehetett. 👻

2015. dec. 19. 21:48
 7/10 anonim ***** válasza:
És végül nem lett sültgalamb a galambból? Úgy hallottam nagyon finom a combja.
2015. dec. 19. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez mit jelenthet?

Azt, hogy nagyon fiatal vagy ezért kitalálsz történeteket és el is hiszed őket :D

majd kinősz a mesékből!

2015. dec. 19. 22:22
 9/10 A kérdező kommentje:

Ezt a történetet nem találtam ki.

A mamámmal nem fogunk repülo galambokat és a kutyáink sem repűlnek. A galamb szerinte be akart repülni a házba és már labdolásra készült amikor a kutyák el kapták. Ja és a galamb még mindig él nem lett belőle sűlt galamb.

2015. dec. 20. 06:07
 10/10 anonim ***** válasza:
nem, nem azt találtad ki, hogy láttál egy galambot, azt találtad ki, hogy ennek köze van bármihez.
2015. dec. 20. 10:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!