Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Telepátiás szerelem?

Telepátiás szerelem?

Figyelt kérdés
Ugy érzem kaptam tegnap valaszt telepatikusan,attól a személytől, aki tetszik nekem. Honnan tudhatom,hogy ez tényleg tőle jött és nem csak én talaltam ki? Telepatikusan honnan tudhatom meg,hogy tetszem neki vahgy,hogy vonzhatom magamhoz,hogy összefussunk, összehozzon minket a sors? Általában mindig sikerül, ha mindennap mélyen gondolok a kiszemeltre,de ez van,hogy több honapig tart.

2015. dec. 13. 06:39
 1/6 anonim válasza:
91%
hát ez engem is érdekelne mert nekem is olyan a helyzetem mint neked :)
2015. dec. 13. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Üzend meg telepatikusan melyik ruhàba menjek a kettő közül? Igy hogy nem vagyok a toppon tul sok volt a csoki vagyis boldogsàghormon."és ő màr ott àllt mellettem"
2015. dec. 13. 08:56
 3/6 Legoman ***** válasza:

A legegyszerűbb, ha megkérdezed, de szerintem ezt nem nagyon szeretnéd, így próbálj ki valamit.

Emlékszel arra, hogy mit üzent (legalábbis szerintem). Üzenj vissza neki valamit. Ha te tudtad fogadni az üzenetét, mivel nyitott vagy rá, és akarod fogadni, ha ő is valóba nyitott rád, akkor fogni fogja az üzenetedet.

De ebből még nem tudjuk meg, hogy valóban tőle volt-e ugyebár. Így olyat is üzenj, hogy ha nekem bejön például a piros felső, vagy a fehér cipő, vagy a szőke haj stb. Szóval tegyél utalásokat arra, hogy neked mi jön be. Ha valóban kedvel téged, és fogja az üzeneted, akkor olyan színbe fog lenni, amiben bejössz neki.

Viszont ne felejtsd el, hogyha sikerül elsőre, az még nem biztos, hogy te voltál, így csak egy színt üzenj neki, mondjuk a piros felsőt. Ha piros felsőben lesz másnap, akkor jó, az még véletlen műve is lehet. Következőleg üzenj még mellé fehér pólót, ha másnap az lesz rajta, akkor megint jó úton haladsz. Harmadjára üzenj neki valamit, ami nem ruhanemű, hanem egy viselkedés. Vagyis üzend meg neki, hogy te is tetszel nekem.

De, ha egy helyen dolgoztok/vagytok, akkor a viselkedésből is könnyen lelehet szűrni, ha bejössz neki.

2015. dec. 13. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
bolond vagy
2015. dec. 13. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Én üzentem bejön a zöld..jött zöldbe..bejön a hosszu haj..megnövesztette. de ez nem telepàtia "csak"olvas..amihez én buta vagyok nem vagyom egy szàmitogép zseni :(
2015. dec. 13. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
könnyű út, azért könnyű, mert könnyű.
2015. dec. 13. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!