Miért hoz össze a sors a múltamban ismert emberek hasonmásaival?
Figyelt kérdés
Volt egy nagy szerelmem kb. 2 éve aki ugyanúgy érzett irántam csak bizonyos dolgok miatt nem jöhettünk össze de a lényeg hogy egy olyan boltban ahová majdnem napi szinten járok ott az egyik eladó arcra a pontos hasonmása :( És ilyenkor eszembe jut ő is2015. nov. 30. 20:03
1/7 anonim válasza:
Mert tudat alatt keresed azokat az arcokat, formákat, stílusokat. Lehet, ha kicsit más szemmel néznéd meg rájönnél, hogy egyáltalán nem hasonlít rá.
2/7 anonim válasza:
amit az első írrt annak az első fele+ genetika.
3/7 anonim válasza:
Ez lehet egyféle pszichikai betegség kezdete is - ott ugyanis mindenkinek hasonmásai vannak, akik aztán idövel ellenségesek lesznek a beteggel szemben a képzeletében.
4/7 anonim válasza:
vagy csak az emberek hasonlítanak egymásra...
5/7 anonim válasza:
Ha nekem tetszik valaki,szinte minden masodik tavoli emberben öt latom vagy minden kocsiban,pedig egyertelmuen nem o az:(
Viszont erdekes,mert ilyen nekem is van- mikor idekoltoztem magyarba néhány ember totál hasonmasa az előző lakhelyemen lakó embereknek. Ez tok furi
7/7 anonim válasza:
Minden emberbol van több apro eltersekkel.mindenki tartozik valamilyen típusba.
Nem teged hoz ossze a sors ilyenekkel.
Ez adott.
Engem is nem tudom hány ember akart már meggyozni hogy ismer. Fiuk lanyok egyarant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!