Mit tegyek h spirituálisan is kielégítő legyen számomra a szex? Mit csináljak máshogy?
Hát nem tudom, 10:54, nekem nem tűnik teljesnek a felsorolásod: "A szex a társkapcsolat fenntartására, elmélyítésére, az érzelmek kifejezésére, és legfőképpen utódnemzésre szolgál."
Számomra a szex örömforrás. Élvezem, és újra, meg újra élvezni akarom. Ez nem társas kapcsolat kifejezés, nem érzelem kifejezés, nem feltétlenül utódnemzés - élvezet, amit annyiszor akarok átélni, ahányszor csak lehet.
Természetesen a szerelmesem szintén élvezi, és társam az élvezetben - ezért is a szerelmesem, és ennyiben szoros része is a szex a társas kapcsolatnak.
Spiritualitást még soha nem kerestem benne, bár mindenfélét olvastam már a szexről, tantráról is, de még soha nem éreztem késztetés, hogy műveljem is a tantrát. Talán mert nincs hiányérzetem vele kapcsolatban:
A spirituális kielégülést értelmezni sajnos nem tudom. Megpróbálná valaki?
Azt nem tudom mennyire spirituális csak mikor radiesztéziát tanultam ott van olyan hogy nemek polaritása. Ez fordított a két nemnél és mikor két hasonló beállítottságú de ellentétes pólusú férfi és nő összeolvad akkor létrejöhet egy katarzisélmény.
Hétköznapi nyelvre lefordítva ha a testi kapcsolat lelki egymásra találással is párosul akkor a spirituális élmény is megadatik.
" csak mikor radiesztéziát tanultam ott van olyan hogy nemek polaritása"
- Ez kapásból egy marha nagy hülyeség. Úgyhogy hülyeség bármi, amit ebből kifejtesz.
meghalok :D
figy, élvezd a szexet, ne másban keresd az örömöt és a kielégülést, csakis kizárólag arra próbálj összpontosítani, h az minél minőségibb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!