Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 és talán afölötti nőknek mennyi szex lenne a kielégítő?
Napi, heti vagy hónapi, egyszeri alkalom?
Mennyire fontos nekik, nektek a szex?
És hogy vagytok vele, hogy álltok hozzá a témához?
Ha egy olyan párotok lenne aki többet szeretné? Mondjuk fiatalabb...
heti két alkalom az még tartalmas, izgalmas lehet, és rá is lehet szánni az időt.
izgalmas, fantáziadús férfival ez a szám megnő.
Még heti egyért is könyörögni kell, azt mondja, nem vonzza a testiség..
Amúgy régen ha elmentem buliban az idősebb nőket simán fel lehetett szedni. Úgy bújtak hozzám. Akikkel elmentem azok meg alig várták, hogy hazaérjünk és szinte már letepertek az ajtóban és jót szexeltünk utána még több alkalommal is találkoztunk...
azt nem kérhezed számon a barátnődön, ha más nőknek több kell.
mindekinél találni olyat, aki szebb, csinosabb, kalandvágyóbb, kreatívabb, többet akar szexelni.
döntsd el, így is kell-e a nő. el tudom képzelni, hogy most az orra alá fogod dörgölni a válaszokat.
Évente egy alkalom, még sok is.
Más egy viszony és már egy tartós kapcsolat, jóhogy neked estek, az újdonság varázsa és a ritka alkalmak miatt. Tartós kapcsolatban máshogy működnek az emberek.
Hosszú távon heti két alkalom szerintem jó, ha a férfi nagyon jó, akkor több is jöhet.
Most szex kapcsoltban vagyok hetente egyszer találkozunk, de akkor jó pár aktust lenyomunk.
Tartos kapcsolatban elunk, 30-asok vagyunk es egyutt elunk: napi 1 ora folyamatos szex a minimum, de napi 2 orat szoktunk mostanaban. Megmondtam neki, hogyha kesobb csokkent a gyakorisag, szakitok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!