Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30-40 és talán afölötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-40 és talán afölötti nőknek mennyi szex lenne a kielégítő?

Figyelt kérdés

Napi, heti vagy hónapi, egyszeri alkalom?

Mennyire fontos nekik, nektek a szex?

És hogy vagytok vele, hogy álltok hozzá a témához?

Ha egy olyan párotok lenne aki többet szeretné? Mondjuk fiatalabb...

2015. nov. 29. 13:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nemsokára a harmadik ikszbe lépek.Volt dolgom fiatalabb pasival,nos vele bő három óra hossza alatt lenyomtam három menetet,egész nap bírtam volna vagy ötöt-hatot,annyira vonzott.Egyébként én napi szinten igényelném,minimum egyet.Számomra nagyon fontos a szex,és szeretem,ha a partneremnek is az.
2015. nov. 29. 13:49
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

heti két alkalom az még tartalmas, izgalmas lehet, és rá is lehet szánni az időt.

izgalmas, fantáziadús férfival ez a szám megnő.

2015. nov. 29. 13:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekem havi 1-2 az igényem. 30/nő
2015. nov. 29. 13:57
 4/14 A kérdező kommentje:

Még heti egyért is könyörögni kell, azt mondja, nem vonzza a testiség..

Amúgy régen ha elmentem buliban az idősebb nőket simán fel lehetett szedni. Úgy bújtak hozzám. Akikkel elmentem azok meg alig várták, hogy hazaérjünk és szinte már letepertek az ajtóban és jót szexeltünk utána még több alkalommal is találkoztunk...

2015. nov. 29. 13:57
 5/14 anonim ***** válasza:

azt nem kérhezed számon a barátnődön, ha más nőknek több kell.

mindekinél találni olyat, aki szebb, csinosabb, kalandvágyóbb, kreatívabb, többet akar szexelni.

döntsd el, így is kell-e a nő. el tudom képzelni, hogy most az orra alá fogod dörgölni a válaszokat.

2015. nov. 29. 14:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Évente egy alkalom, még sok is.

Más egy viszony és már egy tartós kapcsolat, jóhogy neked estek, az újdonság varázsa és a ritka alkalmak miatt. Tartós kapcsolatban máshogy működnek az emberek.

2015. nov. 29. 14:28
 7/14 anonim ***** válasza:

Hosszú távon heti két alkalom szerintem jó, ha a férfi nagyon jó, akkor több is jöhet.

Most szex kapcsoltban vagyok hetente egyszer találkozunk, de akkor jó pár aktust lenyomunk.

2015. nov. 29. 14:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Heti 2 bőven elég.
2015. nov. 29. 14:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Tartos kapcsolatban elunk, 30-asok vagyunk es egyutt elunk: napi 1 ora folyamatos szex a minimum, de napi 2 orat szoktunk mostanaban. Megmondtam neki, hogyha kesobb csokkent a gyakorisag, szakitok.

N

2015. nov. 29. 15:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: nagyon megértő partner lehetsz
2015. nov. 29. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!