Miért került az életembe?
És miért kéne elfelejtened? Miért nem teszel valamit te is, ha esetleg tetszik neked?Legalább mosolyogj, vagy kacsints rá.Szerintem ezek jelek, hogy nektek össze kéne jönni.Volt hasonló esetem .
Még jó pár éve, volt egy srác, aki időnként elsétált abban az utcában, amerre én is mentem suliba.Nem tudtam, ki ő, de eléggé egyedi stílusa volt, úgyhogy könnyű volt megjegyezni és megismerni őt, valahogy szimpatikus volt...Persze az meg sem fordulta fejemben hogy összejöhetnénk, én sosem ismerkednék utcán.Aztán egyszer, mikor jöttem haza egy iskolai buliból, észrevettem, hogy asrác a haverjaival ott jön mögöttem!! Gondolom, a társaság felbátorította, így aztán megszólított és pillanatok alatt összehaverkodtunk,kiderült, hogy egy suliba jártunk, de fura mód, ott sosem találkoztunk össze :D
Soká jó barátok voltunk, csak ő alapból sajnos messze lakott, itt csak a koleszbe járt, úgyhogy emiatt egy idő után valahogy megszakadt a kapcsolat :(
Üzenj neki facebookon. Azt lehet, nem? Attól, hogy nem tudod bejelölni.
Üzenj neki instagramon, akár képes formában.
ehh..next time: kinyitod a szád és beszélsz vele ;)
csak egy tipp
Lehet lelki társ vagy csak nagyon fontos személy akivel együtt terveztél egy darabig de valamiért nem használod ki lehetőségeket amit élet ad... Egyébként miért nem?
Ismerd meg s ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!