Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mennyire igaz? :D

Szerintetek ez mennyire igaz? :D

Figyelt kérdés
Gondoltatok már arra, hogy ha gondoltok valamire hogy történni fog, akkor most már csak azért sem az fog történni? Hogy meglepetésként kellene érnie, de mivel elképzeltétek azt a szituációt ezért másképp alakult?
2015. nov. 26. 20:57
 1/7 anonim válasza:
IGEEEEEEEEEEN:DDD a második nem tudom :D
2015. nov. 26. 20:59
 2/7 anonim válasza:
Nem alakul másképp, ha pontosan képzeltek el egy adott szituációt vagy kiszámítjátok akkor ráhibáztok és nem történik meg másképp.
2015. nov. 27. 00:06
 3/7 Missi_Key ***** válasza:
szóval nemcsak én vagyok így :D
2015. nov. 27. 02:23
 4/7 Ozmium42 ***** válasza:
Semennyire. Amire gondolsz, az hol bejön, hol nem.
2015. nov. 27. 02:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok mindent gondoltam már. De a gondolat nem teremti meg magát.
2015. nov. 27. 06:16
 6/7 Legoman ***** válasza:

Ha elképzelsz valamit az még nem fog önmagában teljesülni. Főleg nem rögtön. Képzeld milyen rossz lenne.

Bent ülsz a szobádban, és nézel egy filmet, amiben bombát hatástalanítanak. Elképzeled, hogy te is egy bombát hatástalanítasz, és ha valóra válna elsőre a képzeleted, akkor megjelenne egy bomba a valóságban, amivel nem tudnál mit kezdeni.

Nem csak elképzelni kell, hanem érezni is, és úgy gondolni rá, mintha már megtörtént volna. Egy idő múlva (tőled függ mennyi idő kell) valóra fog válni. :)

2015. nov. 27. 07:03
 7/7 anonim válasza:
nálam is van vmi ilyen: ha tudom h valami fog történni, akk az a dolog mindig úgy alakul ahogy még nem képzeltem el
2015. dec. 2. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!