Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van a halál után?

Mi van a halál után?

Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 22:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan az ami születésed előtt volt.
2015. nov. 22. 22:38
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Temetés
2015. nov. 22. 22:44
 3/22 anonim ***** válasza:
Sírás
2015. nov. 22. 22:52
 4/22 Missi_Key ***** válasza:
kukacok
2015. nov. 22. 23:00
 5/22 anonim ***** válasza:
69%
A hal teste, legvégén a farka.
2015. nov. 22. 23:22
 6/22 anonim ***** válasza:
1-es ott a pont
2015. nov. 23. 00:07
 7/22 A kérdező kommentje:
ja, de az milyen? sztem marha ijesztő lehet ha mondjuk olyan mintha egy sötét szobában lennél, tudod mintha lekapcsolnák a lápmát, és örökre egyedül lennél a gondolataiddal, vagy esetleg nélkülük. vagy mondjuk elfelejtünk mindent és új életet kapunk, vagy szellemek leszünk? xD komolyan ember mit nem adnék ha tudhatnám
2015. nov. 23. 00:30
 8/22 anonim ***** válasza:
0%

Horror (csak ha akkor olvasd el, ha bírod).

Izzadt, aszott és üszkös, bőrbeteg és szájszagú öregemberekhez fognak dobni egy érdes, jeges, szilánkokkal teli szűk lábasba, amiben a savas, gennyes nedvek fortyognak; itt tapossák/eszik egymást a rothadó, bűzös maradványok (illetve csak szopogatják, mert nincs mivel enni). Amikor csillapodna a fájdalom, férgek, rovarok lepik el a tetemeket. Olyankor a halálhörgés, őrjöngés és őrült visítás helyett csak fogcsikorgatást és rettegéssel átitatott sírást lehet hallani, mert tudják, hogy megérkeztek a móunok, a sötét őrzök. Minden órában egyesével elragadnak a mumifikált tetemek közül egyet. Ők élőhalottak. Ilyenkor néma csend lesz és csak a halál suhan el köztük. Bár bőrüket perzseli a tűz, a jeges emlékektől elcsuklik minden hang és megfagy minden könnycsepp. Ekkor a móun kaszájával belevág az áldozat szívébe, akinek összeroppan a kátrányban erjedő lelke. Egy pillanatra megszűnik minden fizikai fájdalom (hiába nyúzta meg magát valaki, hogy meneküljön). Mint a villám tépi szét a szívet és az emberi tudatot, a keserű emlékek és a kopár magány. A bűnök, bűntudat nyomorúságában találja magát a földön ficánkoló áldozat. A napokig tartó egyhangú sötét után engedik, hogy az ember újból kezdjen megsejteni valamit a szeretetből, abból ami neki nem jutott, amit eldobott, amit elvesztett, amit elárulta őt. Van akivel elhitetik néhányszor, hogy vége és minden csak álom volt, de csak azért teszik hogy újból érezze az árulást, azt amit örökre kitéptek belőle. A legtöbben ilyenkor újból kocsonyásra darálják magukat, mert így próbálják meg enyhíteni azt a belső érzést, ami szétmarja a lelküket. De a faájdalom nem múlik, az ordítás pedig örök és el nem múló.

2015. nov. 23. 01:20
 9/22 anonim ***** válasza:
7%
Én olyan szektában nőttem fel, hogy 3 percig mezítláb parázson és szilánkokon meg kellett verekednem 6 ölésre képzett korccsal. Aztán fémtárgyakkal kézzel-lábbal vertek a földön. De van akit úgy hoztak ide, hogy a szemük előtt erőszakolták meg és ölték meg a szüleiket, a tagnak pedig le kellett vágni a szerette fejét. Állatként tartottak minket és a szórakozásuk az volt, hogy állatokkal fedeztek bennünket. Egy teli holdas éjszaka rituálisan fel akartak áldozni, mert aznap túl sokat toltak be a szerből. De az első szúrás után belecsapott a villám a papjaikba. A többiek pedig egymást brutálisan lemészárolták. Órákig másztam a sárban, amíg eljutottam egy kórházba. A 666 tetoválást plasztikával el akarták tüntetni, de komplikációk miatt nem lehetett. A katolikus pszichiáter azt mondta, hogy soha ne mutassam meg senkinek, mert az emberek nem értenék meg.
2015. nov. 23. 01:32
 10/22 anonim ***** válasza:
11%

Elég nagy marhaságokat írtam neked, csak érzékeltetni szeretném veled, hogy ez a pokolnak a 0,00666% része.

Úgy hogy ne akarj ott lenni.

2015. nov. 23. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!