Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan juthatnék be titkos...

Hogyan juthatnék be titkos közösségekbe?

Figyelt kérdés
Pl. sátánisták klubjába, vagy valami titkos közvetett kapcsolatokon keresztül irányító csoportba amelyik világuralomra törést tervez, mint pl. az illuminati. Genetikailag meg kell felelni? Vagy titkos tudós csoportok is érdekelnek, őrültek.
2015. nov. 19. 20:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Boccs. Rózsakeresztesek
2015. nov. 19. 22:15
 12/24 anonim ***** válasza:
Én tudok egy nagyon jó ilyen klubot. De nem mondhatom el mert titkos!
2015. nov. 19. 22:41
 13/24 anonim ***** válasza:
22:14, félreértelmezted, olvasd el még egyszer! Nem azt írtam, hogy a rózsakeresztesek hívogatják a tagokat, hanem azt, hogy el tudom képzelni, hogy a rózsakeresztesekénél titkosabb szervezetek jelen vannak a rózsakeresztesek között, figyelik a tagokat, és a számukra alkalmasakat meghívják.
2015. nov. 19. 23:19
 14/24 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom. Én például a dark weben keresgélve találtam egy fórumot, ahol oda járnak a rossz hírű webes közösségek mindenféle baromságot összehordva a világhódításról cseverészni. Engem be engedtek, vagyis kénytelenek voltak, mert megfejtettem a belépési kódot. Pár óra múlva jelentettem is őket a hatóságnak, mint egy becsületes "White-hat hacker", azóta hívnak a belső körökben spiclinek. Online voltak szóval nem volt nagy cucc. :'D
2015. nov. 19. 23:34
 15/24 Amarok Tonrar ***** válasza:

"Pl. sátánisták klubjába, vagy valami titkos közvetett kapcsolatokon keresztül irányító csoportba amelyik világuralomra törést tervez, mint pl. az illuminati."

Sátánisták klubja... persze, vasárnap összejárogatnak borozni, hallgatnak egy kis mulatóst latinul, majd lemennek a pincébe kecskét áldozni.

Ahová van tagfelvétel, oda mehetsz, néhol hirdetik is. Ami tényleg titkos, annak meg a létezéséről sem fogsz tudni.

A cél mindenképpen a világuralom?

2015. nov. 19. 23:38
 16/24 anonim ***** válasza:
Svindlis de szemét vagy!:D Hahaha ..aztán miről beszélgettek?
2015. nov. 20. 10:05
 17/24 anonim ***** válasza:
LOL
2015. nov. 20. 10:31
 18/24 A kérdező kommentje:
10: Zsidó vagyok. Majd olvasom a többi választ is csak sok jött én meg most értem haza az ingyenmunkából.
2015. nov. 20. 14:19
 19/24 A kérdező kommentje:
Igen, a cél LEGFŐKÉPP a világuralom, vagy legalábbis a fejlődés...mi az a dark web? Hallottam már róla, van 1 olyan keresőmotor vagy böngésző? Hogyan, mivel figyelik a tagokat, akiket (lehetőleg) meghívnak? Mint az anonymus az online aktivitásukat hogy feltörik a kompjuterjét?
2015. nov. 20. 21:01
 20/24 A kérdező kommentje:

8: Ez igaz.

6: Tudnál 1 példát, hogy hogyan kell megfelelni?

2015. nov. 20. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!