Mi történik velem? Gondoltam. Ide fordulok magyarázatért mert orvos az biztos nem tud segíteni ebben.
Mostanában egyre agresszívabb vagyok pedig mindenhez van türelmem...vagyis volt türelmem. A leghangosabb zene bömbölése sem zavart mikor néztem a TV-t meg sem a csitrik visítása az iskolában. De mostanában a legaprobb neszre képes vagyok kiabálni és ez nem rám vall. Aztán egyik napról a másikra az iskola leggyorsabb futóját leelőztem mikor versenyeztünk,pedig nagyon nem tudok futni. A verseny óta alig alszom és nem is vagyok fáradt. Elmúlt 48 órában alig 2 órát aludtam és teljesen friss vagyok pedig eddig alvás volt eddig a kedvenc időtöltésem. Másik gond az volt (nem vagyok keresztény) de néha-néha eljárok templomba (hónaponta egyszer kétszer) de utolsó kettőnél a szentelt viztől nagyon megfájdult a fejem. Legelösszőr a pap segített elvinni az orvoshoz annyira megfájdult a fejem és szédültem. Azóta teljesen felfordult nálam a világ...kapkodok,agresszív vagyok és biztosan mások számára idegesítő is.
Válaszokat előre köszönöm :)
Ezen a legtöbb fiatal átmegy. Nekem a dühkitöréseim elég durvák voltak, bár kiskoromban is kezelhetetlen volt a dühöm. Viszont 17-18 éves koromban nagyjából megszűnt (bár ezért tudatosan is tettem), és azóta nem nagyon vagyok dühös sem, nemhogy dühkitöréseim lennének. Fontos ebben az időszakban, hogy igyekezz tudatos döntéseket hozni, még akkor is, amikor elöntik az érzések az agyadat. Ez segít a leghatékonyabban kontrollálni. Szükséges lehet valami, amiben le tudod vezetni a feszültséget, mert ha tudatosan irányítod az érzéseidet, azok könnyen felgyűlhetnek. Sport, vagy művészet, amiben kifejezheted magad ideális. A templomot szerintem hanyagold egy darabig, mert a szellemileg koncentrált helyek könnyen összezavarhatnak. Nem azért, mert ezek a helyek gonoszak, vagy mert benned van valami gonosz, hanem mert olyan erős tudattalan érzelmeket keltenek, amiket nem biztos hogy képes vagy kezelni. Ha már belejöttél az irányításba, és le is tudod vezetni a fölösleges energiádat, akkor újra elkezdhetsz járni. Igény szerint.
Az alvással, és aktivitással vigyázz, a kevés alvás, sok heves érzelem, és fizikai aktivitás együtt felőrölhetik az idegeidet. Ha aludni nem is tudsz, mindenképp szánj időt a pihenésre. A serkentőket, mint kávé, energiaital, és hasonlókat sem árt elkerülni egy ideig. Ha szellemi fejlődésre akarod fordítani a fölösleges energiádat, akkor tudom ajánlani a pránajámát, a csikungot, és/vagy a taicsi-t. Ezek egyfelől növelik az életerődet, másfelől megtanítanak beosztani, és kontrollálni azt.
Hát, ezek alapján nem könnyű megmondani hogy mi lehet a problémád.
Esetleg nincs valami, ami lelkiekben zavart okozna nálad?
Lehet ez a szerelemtől kezdve a szülőkkel való veszekedésig minden.
Minden eggyes negatív hatás, ami téged ér az kihatással van rád is meg a környezetedre is.
Arról is lehet akár szó, hogy van a környezetedben egy olyan ember, akit te nem kedvelsz, és negatív vagy felé vagy pont az az illető nem kedvel téged és ő negatív feléd.
Ez olyan mintha tükröt mutatnál a külvilágnak, csak te "intenzívebben" fogod fel ezt.
A démoni megszálottság, ahogy olvastam valaki ezt is írta az nem jellemző.
Akkor épp ellenkezőleg, fáradtnak, kimerültnek és lehangoltnak kellene érezned magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!