Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » El vagyok átkozva vagy csak a...

El vagyok átkozva vagy csak a sors utál ennyire?

Figyelt kérdés

Hiszek az őrangyalokban és abban, hogy teljesítik kéréseinket, ha hozzájuk fordulunk. Nem egyszer voltam már így vele, de valami nem stimmel. Mindig megkaptam amit akartam, de rá pár napra el is vették tőlem.

Tegyük fel most azt kívántam, hogy ismerkedjek meg egy hozzám illő férfival. Meg is történt, immáron két hete nagyon jól elvagyunk, be is vallotta, hogy kezd irántam valamit érezni és stb. A helyzet az, hogy ma visszament az exéhez. Hoppon maradtam.

Mi lehet itt a probléma, hogy sorozatosan elveszítek mindent? Átok? Vagy csak ennyire nem kedvel a sors, vagy bármi is?

Miért adják meg a kérésem, ha aztán elveszik?

2015. nov. 17. 19:34
1 2
 11/13 Enigma-108 ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező !

Huo Xianren válaszában nagyon bölcs gondolatokat osztott meg. Pár dologgal kiegészíteném.

"Mindig megkaptam amit akartam, de rá pár napra el is vették tőlem". Remélem, hogy ezt csak rosszul fejezted ki és nem ez az igazi felfogásod. Ez ugyanis kissé gyerekes. Akarok valamit, kérek, megkapom és nem olyan mint amit akartam...

Elárulom, hogy mindig az Egó akar, a szíved viszont szeretne. Ne értsd félre, az egó nem ellenségkép csak egy hamis tudati fókusz.

Megkaptam amit akartam...elvették tőlem. ??? Ki mondta hogy a tiéd volt ? - Ezt csak te hiszed. Egyedül a Lelked a tiéd és a jelen pillanat amit megélsz. SEMMI más.

Az ilyen eseményekben (pláne ha többször előfordul) mindig valamilyen tanítás van.

Sajnos ez is valójában önismereti kérdés. Ha nem tudod ki vagy valójában, akkor azt sem tudhatod kire-mire van szükséged igazán. Akármi történjék is veled az életben annak mindig van valami szerepe-célja-értelme.

Remélem tudod, hogy ha mástól várod a boldogságot az életedben, akkor sosem találod meg igazán.

Az a paradox helyzet, hogy mikor olyan harmóniába kerülsz magaddal, hogy semmi szükséged arra, hogy melletted legyen valaki...éppen akkor válsz alkalmassá egy igazi kapcsolatra.

Ha átokban gondolkodsz akkor az átkod esetleg az AKARás, az elvárások lehetnek.

Ha el tudod engedni, akkor máris előreléptél.

Az ember addig-addig keres, míg egy nap hagyja (megtörténni) hogy megtalálják !

Végezetül fogadj el egy kis ajándékot tőlem.:

"Jókedvet adj

Jókedvet adj, és semmi mást, Uram!

A többivel megbirkózom magam.

Akkor a többi nem is érdekel,

szerencse, balsors, kudarc vagy siker.

Hadd mosolyogjak gondon és bajon,

nem kell más, csak ez az egy oltalom,

még magányom kiváltsága se kell,

sorsot cserélek, bárhol, bárkivel,

ha jókedvemből, önként tehetem;

s fölszabadít újra a fegyelem,

ha értelmét tudom és vállalom,

s nem páncélzat, de szárny a vállamon.

S hogy a holnap se legyen csupa gond,

de kezdődő és folytatódó bolond

kaland, mi egyszer véget ér ugyan –

ahhoz is csak jókedvet adj, Uram. " /Garai Gábor/

Az évek során mottómmá vált, remélem neked is erőt ad.

2015. nov. 18. 08:46
 12/13 anonim ***** válasza:

"Nálam nincsenek feldolgozatlan szülői konfliktusok"

Azt te csak hiszed!

Amúgy tipikus eladásra vall a probléma

Visszafojtott érzelmek ilyesmik....

2015. nov. 18. 21:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Jav

Amúgy tipikus elakadásra vall a probléma

2015. nov. 18. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!