Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van egy olyan elméletem hogy...

Missi_Key kérdése:

Van egy olyan elméletem hogy mi most a pokolban vagyunk. Cáfoljatok meg ha tudtok :DDD?

Figyelt kérdés

2015. nov. 13. 20:56
1 2 3 4
 11/33 Amarok Tonrar ***** válasza:

"nincs elmélet,csak cáfold ha tudod :d de nem tudod mert igazam van :D..most mért, ha a vallásosok megtehetik ezt a fajta érvelést istennel,lám én is megtettem a pokollal"

Valóban nincs elmélet, hiszen nem írtad le. Szerintem te egy magányos víziló vagy, skizoid hajlamokkal. Cáfold, különben igazam van!

2015. nov. 14. 00:27
 12/33 A kérdező kommentje:

Lucifer

LOL...de te vagy az első kb aki a kulcsra gondolt és nem valami táncos névre :D

kegyetlenebb talán, de talán pont az a kegyetlen hogy nem látod annak. végülis mi a rosszabb, ha bizonytalanul azt se tudod mi van, vagy ha nyíltan kegyetlenek?

Amarok

én a vizilovakkal vagyok :DD

2015. nov. 14. 01:22
 13/33 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nem, te a víziló vagy, de veled van Bud Spencer.
2015. nov. 14. 01:28
 14/33 A kérdező kommentje:
hát ha bud velem van akkor inkább fuss....
2015. nov. 14. 01:36
 15/33 anonim ***** válasza:

Több településen van Pokol nevű kocsma.

Mindnyájan, akik ott isznak, jól érzik magukat a Pokolban.

Lehet, onnan írsz?

2015. nov. 14. 06:48
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Cáfoljunk

Pokol: Minden vallásban, amelyben létezik a pokol fogalma, a pokol az örök szenvedés helyszíne.

Az elméleted cáfolata:

1.Az életedben van öröm, béke, és mint európai ember, viszonylag jól el vagy látva étellel, vízzel, és a betegségeidre is jó eséllyel kapsz gyógyszert.

(a pokolban a vágyak, és igények nem elégíthetők ki, a szenvedés részeként mindezek hiányoznak)

2. Nem örökké élsz a földön, előbb, vagy utóbb meg fogsz halni. A pokol az örökké tartó szenvedés helye. A halál nem szabadít fel.

3.A pokol a lélek örök börtöne. Mivel van tested, majdnem minden vallás poklát ki is zárhatod. Amelyiket nem, azt azáltal zárhatod ki, hogy nem vesznek körül megtestesült démonok, akik kínoznak.

Mielőtt kijelented, hogy nem vallási szempontból közelíted meg a poklot, jó tudni, hogy a pokol vallási fogalom, vallás nélkül nem értelmezhető. Az oka, hogy a vallás által előírt törvények megszegése okoz pokolra jutást, ha ebben nem hiszel, a pokol sem értelmezhető. Az lényegtelen, melyik vallás pokolképét feltételezed. A fenti cáfolat mindegyikre érvényes.

2015. nov. 14. 07:15
 17/33 anonim ***** válasza:

Missi is missing.

I miss you Miss SI.;P

2015. nov. 14. 07:55
 18/33 anonim ***** válasza:

En nem tudom h te ott vagy e a pokolba, de ezek szerint igen. Mi normális emberek a földön vagyunk, élünk, szeretünk, vidámak hol szomorúak vegyünk,és boldogok, nem szenvedünk úgy mint a pokolba, neveljük a gyermekeinket, nevetunk nagyokat, játszunk stb. Míg te annyira szenvedsz a pokolban, h képes vagy valami örömöt szerezni ezzel a kérdéseddel mert máshonnan ott nem tudsz. Sajnos ezzel se mész semmire.

Tények, bizonyítékok,stb . nélkül meg nem lehet cáfolni semmit, mert a tényeket szokás cáfolni. Ennek hiányában nem lehet.

Egy ügyvéd

2015. nov. 14. 10:02
 19/33 anonim ***** válasza:
hát én a pokolban vagyok,mert gyakran vesznek körül buták és hangos,idegesítő,nyavalygó emberek magas hanggal...és az a néhány értelmes ember,akit ismerek,ők is szenvednek a sok fura,idegesítő értelmetlen létformáktól.
2015. nov. 14. 12:19
 20/33 anonim válasza:

igen, már a földön mindenki abban a lelkiállapotban él, ahova halál után is kerülni fog.

ha boldogtalan vagy, akkor igen, a pokolban vagy.

2015. nov. 14. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!