Tudtok olyan ajándékötletet írni, ami jelentésében egy rosszindulatú egyéneknek jó lenne?
Van egy rosszindulatú rokonom. Sajnos.
Nem részletezem.
Szeretnék szülinapja alkalmából vmi olyan ajándékot venni, aminek ha megnézi a jelentését, rájön, hogy azért kapta, mert rosszindulatú.
bántja a gyerekedet te meg ajándékba akarod elmondani hogy roszindulatú?
egy valamire való anya már kikaparta volna a szemét és a szemgolyóit sütné ajándéksütibe.
ha te nem véded meg a gyerekedet ki fogja?
jahh hogy rokon...mert a gyerek nem az? ki a fontosabb? mi a fontosabb?
hogy ne bánts meg egy faszt vagy hogy ne bántsák a kölyködet?
Amikor ajándékot adok valakinek, igyekszem azt kitalálni, hogy minek örülne a legjobban. Azért, hogy boldog legyen, hogy egy kis örömet szerezzek neki az ajándékkal - legyen az akár egy képeslap is (sajnos mostanában másra nemigen futja). Csakis olyan embert ajándékozok meg, akit szeretek és aki szeret engem.
Szerintem, Kérdező, ha te egy rosszindulatú embert ajándékkal akarsz figyelmeztetni vagy fegyelmezni, akkor valami gond van veled is. Egyrészt aki gonosz, az úgysem lesz más, és nem is akarja látni, hogy mássá kéne lennie (jobbá), tehát nem érsz el nála semmit, másrészt ha ilyen szintre lemégy, még a végén összekevernek vele.
Egyszerűen ne foglalkozz vele. Ne vegyél neki semmit, ne köszöntsd fel, ne törődj vele. Nekem is vannak ilyen rokonaim - én ezt teszem.
ne adj neki semmit. minek tartod egyáltalán ilyennel a kapcsolatot? ha muszáj látnod néha, akkor se kell ajándékot venni szerintem. nem a barátnőd ahogy látom.
amúgy ha minden áron akarsz adni valamit, akkor olyat, aminek tuti nem örülne. pl utálja a pokokat, te meg adsz neki egy olyan könyvet ami a pókok tartasarol szól. de ez hülye példa volt, de erted. pl én nem szeretem a porfogokat, akkor nyilván nem örülök egy sokadik kis vazanak ami csak a helyet fogja
na, mar jottek az itelkezok.
ez a no kelloen vedi a gyerekeit szerintem, szoval mindenki nyugodjon le a 'csaba.
Nem akar bunko lenni, mert akkor meg okot is ad a masiknak, hogy bantsa, ezert akar neki ajandekot venni. Vagy csak siman nem akar bunko lenni, ezert kell leuvolteni a hajat is?:D Es fricskazni is akar, tanitani, jelezni, hogy neki ez a viszony nem tetszik.
En tenyleg kaktuszt vennek neki. Vagy ollot, de mondanam, hogy tartsd meg az aprot (te mocskos allat:D) - mert ugye a babona azt mondja, hogy az eles dolgok elvagjak a kapcsolatot, ezert ajandekozni nem, vagy csak par jelkepes penzert cserebe szabad.
Vagy vennek egy tukrot, es melle egy kinyithato nevtaget ezzel az uzenettel: akkor lassalak, ha mar beletudsz nezni. Vagy ilyesmi.
Es egybekent uraim, fel lehet adni: a ferfiak sosem fogjak megerteni a noi logikat, bezzeg a nok a ferfiet! kar is ezen evszazadok ota fennakadni, es egyebkent sem ildomos a sajat fogyatekossagotokra hivatkozva leszolni masok erdemeit.
Nem fizikailag bántja őket. Már többször meg lett neki mondva.
Nézzétek, mi vallásos család vagyunk, egy házban lakunk többen, rokonság is nagy. Az illető már tudja, hogy mindenki milyen véleménnyel van róla. De nem érdekli.
Nálunk nem szokás a gyerekek előtt sem másról folyamatosan rosszat mondani. A vallásznk azt mondja ki, hogy bocsássák meg. Ez meg is történt, attól Függetlenül, hogy minden egyes cselekedetével elűz magától Mindenkit.
Békésen próbáljuk kezelni a helyzetet. Nekünk boldog házasságunk van. Neki van gyereke, akit nagyon szeretek, és mint mondtam, együtt lakunk, egymásra vagyunk utalva. Nem lehet csak úgy dobálózni a szavakkal... a Férjem szerint, az élettől visszakapja. Ez látszik is.
Nézzétek, ez összetett.
Én csak egy ajándékötletet szetettem volna
16: Köszönöm.
Természetesen nem veszem magamra a negatív véleményeket. Hisz ők nem ismerik a teljes történetet, épp ezért nem is zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!