Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudtok olyan ajándékötletet...

Tudtok olyan ajándékötletet írni, ami jelentésében egy rosszindulatú egyéneknek jó lenne?

Figyelt kérdés

Van egy rosszindulatú rokonom. Sajnos.

Nem részletezem.

Szeretnék szülinapja alkalmából vmi olyan ajándékot venni, aminek ha megnézi a jelentését, rájön, hogy azért kapta, mert rosszindulatú.

2015. nov. 2. 15:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Happy birthday to you ,

Az anyád egy borjú,

Az apád egy nagy marha,

Te meg lettél birka.

;)

2015. nov. 2. 15:40
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki egy f#sz alakú nyalókát, és és mond neki: f#szt a f#sznak
2015. nov. 2. 15:51
 3/24 A kérdező kommentje:

:D

Esetleg egy kaktuszt?

2015. nov. 2. 16:14
 4/24 anonim ***** válasza:
Érd meg neki észtül, hogy "Rosszindulatú vagy" (Google-fordító megteszi). Meg fogja nézni a jelentését, és amint megnézte, rájön, hogy azért kapta, mert rosszindulatú. Tá-dáám!
2015. nov. 2. 17:01
 5/24 anonim ***** válasza:
ameddig nem mondod meg hogy milyen a személyisége nem tudunk segíteni mert nem tudjuk mire kéne rávilágítani. nem vagyok nagy ajándék készítő de abban hogy hogy világíts rá vmire talán tudok segíteni :)
2015. nov. 2. 17:03
 6/24 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, hogy lány vagy :D
2015. nov. 2. 17:24
 7/24 anonim ***** válasza:
Süss neki egy sütit és rejts el egy kis papírt a közepén amire ráírod hogy "rosszindulatú ember vagy, meg sem érdemled ezt a sütit, remélem nem ízlett "
2015. nov. 2. 17:38
 8/24 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és az illető szórakozik velünk és a gyerekeimmel. Folyton"bántja" őket.
2015. nov. 2. 17:56
 9/24 anonim ***** válasza:
79%
Csak azért kérdeztem, mert egy férfi biztosan nem szarakodna ilyenekkel, néha kicsit furcsállom a nők problémamegoldó kísérleteit, most is. Ha problémád van vele, értelmesebb megoldás lenne nem ajándékokat venni neki, hanem megbeszélni vele a problémádat négyszemközt, vagy megszakítani vele a kapcsolatot. Körülbelül 30 másodperc alatt megoldhatnád a dolgot.
2015. nov. 2. 17:59
 10/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is több értelme van ha megbeszéled vele.. Variálni nincs értelme ezen. Magadat is kínos helyzetbe hozod.
2015. nov. 2. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!