Tudtok olyan ajándékötletet írni, ami jelentésében egy rosszindulatú egyéneknek jó lenne?
Figyelt kérdés
Van egy rosszindulatú rokonom. Sajnos.
Nem részletezem.
Szeretnék szülinapja alkalmából vmi olyan ajándékot venni, aminek ha megnézi a jelentését, rájön, hogy azért kapta, mert rosszindulatú.
2015. nov. 2. 15:17
1/24 anonim válasza:
Happy birthday to you ,
Az anyád egy borjú,
Az apád egy nagy marha,
Te meg lettél birka.
;)
2/24 anonim válasza:
Vegyél neki egy f#sz alakú nyalókát, és és mond neki: f#szt a f#sznak
3/24 A kérdező kommentje:
:D
Esetleg egy kaktuszt?
2015. nov. 2. 16:14
4/24 anonim válasza:
Érd meg neki észtül, hogy "Rosszindulatú vagy" (Google-fordító megteszi). Meg fogja nézni a jelentését, és amint megnézte, rájön, hogy azért kapta, mert rosszindulatú. Tá-dáám!
5/24 anonim válasza:
ameddig nem mondod meg hogy milyen a személyisége nem tudunk segíteni mert nem tudjuk mire kéne rávilágítani. nem vagyok nagy ajándék készítő de abban hogy hogy világíts rá vmire talán tudok segíteni :)
7/24 anonim válasza:
Süss neki egy sütit és rejts el egy kis papírt a közepén amire ráírod hogy "rosszindulatú ember vagy, meg sem érdemled ezt a sütit, remélem nem ízlett "
8/24 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és az illető szórakozik velünk és a gyerekeimmel. Folyton"bántja" őket.
2015. nov. 2. 17:56
9/24 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem, mert egy férfi biztosan nem szarakodna ilyenekkel, néha kicsit furcsállom a nők problémamegoldó kísérleteit, most is. Ha problémád van vele, értelmesebb megoldás lenne nem ajándékokat venni neki, hanem megbeszélni vele a problémádat négyszemközt, vagy megszakítani vele a kapcsolatot. Körülbelül 30 másodperc alatt megoldhatnád a dolgot.
10/24 anonim válasza:
Szerintem is több értelme van ha megbeszéled vele.. Variálni nincs értelme ezen. Magadat is kínos helyzetbe hozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!