Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha egy "pap"...

Mit jelent az ha egy "pap" vagy egy ilyen jovendobeli joslo (saman), azt mondta a ferjemnek hogy nem lehet gyereke a soha? A ferjem nem is kerdezte, csak ugy magatol az uzletben azt mondta neki!?

Figyelt kérdés

#jovednobeli saman
2015. nov. 1. 18:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Amúgy minek kell megállni egy ilyen kóklernek az utcán a kocsija mellett?"

Késő van, lehet, hogy fáradt vagy, de mielőtt így letámadnád és számon kérnéd a kérdezőt, azért légy szíves, próbáld meg figyelmesen elolvasni, amit írt a körülményekről.

Történetesen én is voltam szem- és fültanúja olyan jelenetnek egy vonaton utazva, hogy egy - feltehetően kissé flúgos - önjelölt látó elkezdte egy vele szemben ülő nőnek mondani a meglátásait az életével és a jövőjével kapcsolatban, anélkül, hogy bárki kérdezte volna, vagy a nő akárcsak előzőleg szóba elegyedett volna vele, pár éve meg engem támadott le hasonlóan váratlanul és tolakodóan egy amúgy első ránézésre épelméjűnek látszó nő egy buszmegállóban, és nyomatta kéretlenül a szövegét, amíg nagy nehezen le nem ráztam.

Kérdező, az az ember, aki ezeket mondta, valószínűleg nem volt rendben pszichésen, önjelölt "sámán" volt valamifajta küldetéstudattal, magát különlegesnek képzelve, mások figyelmére vadászva produkálva magát.

Próbáljátok ennek megfelelően kezelni, amit mondott, és ne hagyjátok, befészkelje magát a gondolataitokba.

Nem tudom, mennyi ideje szeretnétek babát, de az orvosi vizsgálatokat ilyen esetben eleve mind a két félnél el szokták kezdeni egy időben, így reméljük, hamarosan megnyugodhatsz, hogy minden rendben van ilyen téren a férjeddel.

Mielőbbi boldog babavárást nektek!

2015. nov. 1. 22:28
 12/12 anonim ***** válasza:

A jó öreg Lándzsarázó megírta:

"Őrült beszéd, de van benne logika"

.

Mindenki azt mond amit akar, hülyének lenni alkotmányos jog.

Ez alapján bárki állíthatja magáról, hogy sámán.

.

Azért némi igazság van abban, amit az önjelölt "sámán" állít, ugyanis férjed soha nem kerül szülőképes állapotba...

2015. nov. 2. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!