Az normális, ha a férjemnek 2 hetente van igénye látni az anyját?
Miért ne lenne normális?!
Mi majdnem minden nap megyünk anyósomhoz és az én szüleimhez. 5 percre lakunk kocsival mindkettőjüktől, szeretünk hozzájuk menni :) Van, hogy ott töltjük a délutánt, vagy a hétvégét.
A kislányunkkal is menni fogunk. Ha nem is minden nap, de minden hétvégén biztosan.
Szerintem teljesen normális dolog, én is sűrűn szeretek menni anyukámékhoz :)
38 hetes kismama
Miért szerinted sok vagy kevés?
Lehet teljesen normális, ez családonként változó.
Én egy héten többször, majdnem minden nap látom a szüleimet, és furcsa lenne, ha a férjem ebbe beleszólna. Ő is akkor megy a családjához, amikor akar, persze együtt is sokszor megyünk mindegyikhez. A két hét nekem még soknak is tűnik, bár telefonon is lehet tartani közben a kapcsolatot.
Ha arra gondolok, hogy a fiam vagy a lányom csak kéthetente jönne hozzám, elkeseredek. Én olyan nagymama szeretnék lenni, akihez bármikor beeshet az unoka egy-két finom falatra, és szívesen látnám bármelyiket egy-egy hétvégi menüre.
Tiltani nem lenne sok értelme. Ha te nem akarsz menni, menjen egyedül.
Vagy menjen kettesben a gyerekkel amíg neked van otthon egy kis szabadidőd. Vagy ha most még korainak tartod akkor később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!