Hogy ne higgyünk annak amit nagyon el akarunk hinni?
1. Ezt csináltam eddig (sajnos)
2. Az nem elég és lehetetlen is.
3. Azt hogy kell? Pl neked ha van egy szerelmed, annak hogy tudsz az agyára menni?
Én ezt a fajta ösztönös, tudatlan ragaszkodást akarom megszüntetni, hogy ne akarjam keresni, és ha ott van, ellent tudjak állni. Mert hasztalan, káros és mert hamis. Mindig hazudik, és sose tartja az igéreteit, de attól még nagyon meggyözö.
Azabaj hogy most is érzem hogy percröl percre csökken a haragom iránta, de tegnap is nagyon megszivtam miatta.. Erre emlékezni akarok, és el akarom őt dobni, hogy ilyen ne forduljon elő többet. Arra gondoltam valamivel nagyon megzsarolom, és azzal elküldöm a... hogy ne legyen itt többet soha, de valószinü ez se müködne.
Tudni kell róla hogy nagyon szép, végtelenül jóindulatúnak tünik, és sokkal okosabb annál mint hogy bármit magára vegyen, nem változik meg csinálhatok bármit. Csak észrevehetetlenül leosztja a lapot, szarik az érzéseidre (ami el is tünik eddigre) és ott van, és még valami furcsa aurája is van amitöl mindig baj lesz, de csak miután elment már. Lesziv és hazudozik, de olyan végtelenül egyszerüen és simulékonyan, hogy muszáj elhinni, pedig képtelenségeket, csak mellette ezeket olyan könnyü elhinni. A lényeg hogy nagyon fortélyos, mindig ö van feljebb és eddig az orromnál fogva vezetett amiböl csak baj lett. Nem akarok hinni neki, és nem akarom látni, gyülölöm mert sok-sok veszteséget és fájdalmat is okozott már, nemcsak hazudozik és kihasznál.
Amit írtam neked mondatot, annak nem csak felszínesnek kell lennie. És nem azt jelenti, hogy a szabadulás helyett ragaszkodj hozzá, mert azzal ugyanazt a hatást váltod ki, helyette meg kell tanulnod elengedni azt!
Ez van a kettő között.
Csendes pillanatodban, és mikor minden nyugodt, és nincs zaj, akkor ülj le, csukd be a szemed, és képzelj el egy zsákot, amibe belepakolod az összes gondodat és problémádat, majd összekötöd a száját, és a folyón elengeded, és hagyod, hogy elvigye a víz, látod ahogy egyre távolabb, és távolabb lesz, majd végleg eltűnik.
"Mindig hazudik, és sose tartja az igéreteit, ...
.. szarik az érzéseidre
Leszív és hazudozik, ...
.. eddig az orromnál fogva vezetett amiböl csak baj lett.
... gyűlölöm mert sok-sok veszteséget és fájdalmat is okozott már, nemcsak hazudozik és kihasznál."
Megpróbálnál egy őszinte választ adni arra, hogy ha mindez igaz, mi a motivációd arra, hogy továbbra is találkozz ezzel az emberrel, ahelyett, hogy végleg eltávolodnál tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!