Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik hisznek az egész Chemtrai...

Akik hisznek az egész Chemtrail elméletben, mivel állnak ki a döntésük mellett?

Figyelt kérdés

1. 10ezer m magasból nem is lehetne permetezni, mert megfagy a levegőben a permetezőszer

2. Rengeteg ember keze benne kéne legyen, minden egyes repülőnél akár ezer munkás is elkelhet, naponta minimum 100 repülőt látok

3. Egyetlen egy "Chemtrail kutató" tudós nem ért még el olyan sikert a kutatásban, ami kimutathatta volna hogy létezik

Mi inspirál arra titeket, hogy ezek ellenére is elhiggyétek ezt a konteót?

2015. okt. 31. 11:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10-es: akkor ki az a nagyokos aki bebizonyította hogy létezik?
2015. okt. 31. 16:56
 12/21 anonim ***** válasza:

Hisznek a szemüknek.

Személy szerint én nem foglalkozom ezzel, de én is látom :D

2015. okt. 31. 17:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Engem a chemtrail gyíkká változtatott... de már elmúlt!
2015. okt. 31. 17:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ők a szemükkel meg tudják állapítani egy kondenzcsík összetételét? Akkor nekik ezért szabad magasról szarni mindenféle módszertani alapelvre, és baromságokat állítani?

Én meg azt mondom neked, hogy a föld lapos. Én ezt látom, hiszek a szememnek. Bizonyítsd be az ellenkezőjét.

2015. okt. 31. 17:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja és azért "permeteznek" a sivatag meg az óceán felett is,ahol nem hullik emberekre ,mert olyan sok a fölös vegyszerük. Vagy ott nem húz csíkot a röpülő??

Személy szerint több ismerősöm is benne van a repülés témában, dolgozik is ott néhány ,szóval nem tv-ben látnak repülőt ,és hangosan röhög ezeken a majmokon akik szerint a kondenzcsík az halálos vegyszer és külön tartályba viszik fel..

2015. okt. 31. 17:44
 16/21 anonim válasza:
2015. nov. 22. 20:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem kell magyarázni. Az hogy az egyik megmarad a másik nem, nem azt jelenti hogy az egyik akkor chemtrail a másik meg nem. Csak és kizárólag azt jelenti hogy az egyik megmaradt valami okból a másik meg nem. Azt kell(ene) magyarázni hogy miért gondoljátok azt hogy az akkor chemtrail.
2015. nov. 22. 21:59
 18/21 anonim válasza:
51%
És miért van az, hogy az egyik megmarad a másik meg nem? Ez már elég gyanús nem gondolod? És ahhoz mit szólsz, hogy azokat a gépeket amelyek a ''hosszú'' csíkokat húzzák a flightradar nem jelzi? Ez eléggé gyanús szerintem.
2015. nov. 22. 22:38
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnám hogy miért maradt meg az egyik és miért nem a másik akkor megírtam volna. Ezernyi oka lehet, amiről mi nem tudunk, szakértő meg nem jár erre a fórumra hogy megválaszolja.

Az hogy szerinted "gyanús", csak azt jelenti hogy előzetes elvárásod van a dologgal kapcsolatban amihez megerősítő jeleket keresel. De attól hogy szerinted valami gyanús, még nem igazolja az elvárásodat, csak annyit jelent hogy nem tudod mi történik.

"flightradar nem jelzi"

Ehhez azt szólom, hogy ellenőrizhetetlen, kétes valóságalapú állítás amit egyikünk sem tud bizonyítani. Te valamiért hiszel benne.

Összességében nem tudod miről van szó - ne aggódj én sem - , de neked valamiért úgy tűnik helyesnek, hogy akkor csak chemtrail lehet. Hogy ez miért van így azt csak Te tudod.

2015. nov. 22. 23:42
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezerszer egyszerűbb módja lenne a "mérgezésnek" a vízhálozatba való bevitel vagy a folyókba öntözés. Nem tizezer méterekről ahogy esik úgy puffan alapon szanaszét szórni ..
2015. nov. 23. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!