Akik hisznek az egész Chemtrail elméletben, mivel állnak ki a döntésük mellett?
1. 10ezer m magasból nem is lehetne permetezni, mert megfagy a levegőben a permetezőszer
2. Rengeteg ember keze benne kéne legyen, minden egyes repülőnél akár ezer munkás is elkelhet, naponta minimum 100 repülőt látok
3. Egyetlen egy "Chemtrail kutató" tudós nem ért még el olyan sikert a kutatásban, ami kimutathatta volna hogy létezik
Mi inspirál arra titeket, hogy ezek ellenére is elhiggyétek ezt a konteót?
Hisznek a szemüknek.
Személy szerint én nem foglalkozom ezzel, de én is látom :D
Ja, ők a szemükkel meg tudják állapítani egy kondenzcsík összetételét? Akkor nekik ezért szabad magasról szarni mindenféle módszertani alapelvre, és baromságokat állítani?
Én meg azt mondom neked, hogy a föld lapos. Én ezt látom, hiszek a szememnek. Bizonyítsd be az ellenkezőjét.
Ja és azért "permeteznek" a sivatag meg az óceán felett is,ahol nem hullik emberekre ,mert olyan sok a fölös vegyszerük. Vagy ott nem húz csíkot a röpülő??
Személy szerint több ismerősöm is benne van a repülés témában, dolgozik is ott néhány ,szóval nem tv-ben látnak repülőt ,és hangosan röhög ezeken a majmokon akik szerint a kondenzcsík az halálos vegyszer és külön tartályba viszik fel..
Ha tudnám hogy miért maradt meg az egyik és miért nem a másik akkor megírtam volna. Ezernyi oka lehet, amiről mi nem tudunk, szakértő meg nem jár erre a fórumra hogy megválaszolja.
Az hogy szerinted "gyanús", csak azt jelenti hogy előzetes elvárásod van a dologgal kapcsolatban amihez megerősítő jeleket keresel. De attól hogy szerinted valami gyanús, még nem igazolja az elvárásodat, csak annyit jelent hogy nem tudod mi történik.
"flightradar nem jelzi"
Ehhez azt szólom, hogy ellenőrizhetetlen, kétes valóságalapú állítás amit egyikünk sem tud bizonyítani. Te valamiért hiszel benne.
Összességében nem tudod miről van szó - ne aggódj én sem - , de neked valamiért úgy tűnik helyesnek, hogy akkor csak chemtrail lehet. Hogy ez miért van így azt csak Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!