Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy indultatok el az önmegval...

Hogy indultatok el az önmegvalósítás útján spirituális szempontból?

Figyelt kérdés

A kérdés természetesen nem a különböző okkultista, vagy bármely vallás útján való elindulásra vonatkozik.

Egyszeruen ugy érzem, hogy a mai világban minden a tárgyi es anyagi javakra koncentrálódik, nem gondolunk es élünk az igazi értékeknek. Mindenki tele van feszültséggel, szorongással, lelki problémákkal. (En is)

Ettől függetlenül hiszek abban, hogy tudatosan es gyakorlással, odafigyeléssel, a gondolataink megváltoztatásával es a hozza allasunk át formálásával boldoggá tehetnénk az életünket.

De ez egy baromi nehéz munka es fogalmam sincs hogy kellene nekilátni. Tud valaki a kezdetekhez segítséget nyújtani ebben nekem? Esetleg leírnatok az egyéni torteneteiteket ezen az úton?

2015. okt. 18. 20:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szerintem az igazság az, hogy rajtad kívül mindenki buta. Miert nem használod fel ezt az istenadta kiválóságot es kamatoztatod mondjuk értékes válaszok formájában? Nem szerettem volna, de ha mar Te megengedhetted magadnak, hogy lealacsonyíts (engem is,mas valaszadot is) TAPASZTALATI ALAPON ugy gondolom, hogy borzasztó megkeseredett ember lehetsz. De a helyedben en mar szoba sem állnék magamfajtákkal, úgyhogy kérlek keress magadnak másik kérdést, ami alatt vevők a pökhendi stílusodra...
2015. okt. 18. 22:00
 12/18 dávid19216 ***** válasza:
Kedves kérdező örülök h erre az útra tértél nézd villás béla előadásait youtube-on fenn van rengeteget tanultam tőle számomra az eggyik legnagyobb taníto és ne félj játék az egész örülök h 1-el töb ember ébredt fel és még alaje-től is sokat tanulhatsz élj fényben szia :-)
2015. okt. 18. 23:40
 13/18 Legoman ***** válasza:

Ha valóban ezen az úton akarsz elindulni, akkor kezdeti lépésként, mindig szeretettel kell megközelítened a helyzeteket.

Ezenkívül javaslom a meditációt, akár csak napi 4-5 percre is.

Ez a kettő kifog alakítani benned egy szemléletet, amitől már magad is tudod mit kell majd tenned. De ez nem két nap vagy 2 hét lesz. Időbe telik. Fontos, hogy ne siesd el!

2015. okt. 19. 07:20
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Én már ezen túl vagyok. Ha szeretnél folyamatos segítséget kapni, írj.

Soha többé negatív érzés, 100% boldogság, szeretet.

egy élet segítő próféta

2015. okt. 19. 11:56
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha spirituális szempontból indulsz el, akkor hamarosan a Nyugati aluljárójában pénzt kéregetve fogod megvalósítani önmagadat.
2015. okt. 19. 18:32
 16/18 anonim ***** válasza:
meditalj rendszeresen!
2015. okt. 19. 23:22
 17/18 anonim válasza:
Ayahuasca! ;)
2016. márc. 20. 20:53
 18/18 anonim válasza:

szia, láttam sok hasznos és haszontalan választ.

Nekem 3-4 napja szűnt meg az egóm, egy SOKK hatására TERMÉSZETES módon.

Szívesen beszélgetnék veled erről, ha ellehet téged érni facen,messengeren, vagy telefonon. Írtam üzenetet.

20/F

2016. júl. 20. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!