Hogy indultatok el az önmegvalósítás útján spirituális szempontból?
A kérdés természetesen nem a különböző okkultista, vagy bármely vallás útján való elindulásra vonatkozik.
Egyszeruen ugy érzem, hogy a mai világban minden a tárgyi es anyagi javakra koncentrálódik, nem gondolunk es élünk az igazi értékeknek. Mindenki tele van feszültséggel, szorongással, lelki problémákkal. (En is)
Ettől függetlenül hiszek abban, hogy tudatosan es gyakorlással, odafigyeléssel, a gondolataink megváltoztatásával es a hozza allasunk át formálásával boldoggá tehetnénk az életünket.
De ez egy baromi nehéz munka es fogalmam sincs hogy kellene nekilátni. Tud valaki a kezdetekhez segítséget nyújtani ebben nekem? Esetleg leírnatok az egyéni torteneteiteket ezen az úton?
Ha valóban ezen az úton akarsz elindulni, akkor kezdeti lépésként, mindig szeretettel kell megközelítened a helyzeteket.
Ezenkívül javaslom a meditációt, akár csak napi 4-5 percre is.
Ez a kettő kifog alakítani benned egy szemléletet, amitől már magad is tudod mit kell majd tenned. De ez nem két nap vagy 2 hét lesz. Időbe telik. Fontos, hogy ne siesd el!
Én már ezen túl vagyok. Ha szeretnél folyamatos segítséget kapni, írj.
Soha többé negatív érzés, 100% boldogság, szeretet.
egy élet segítő próféta
szia, láttam sok hasznos és haszontalan választ.
Nekem 3-4 napja szűnt meg az egóm, egy SOKK hatására TERMÉSZETES módon.
Szívesen beszélgetnék veled erről, ha ellehet téged érni facen,messengeren, vagy telefonon. Írtam üzenetet.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!