Miért hisz ennyi ember az illuminatiban?
Mert van kit okolni. Mert van egy téma ami után lehet kutatni....
Ha majd egyszer véletlenül bemész a női wc-be, amikor kijössz, ne az járjon a fejedben, hogy milyen ciki, gáz dolog történt. Hanem az, hogy a többiek most azt gondolják, hogy milyen jót .... Szóval érted:)
2015. okt. 5. 23:33
Pedig mi illuminátusok igaziak, ha bizonyítékot akarsz nézd meg a youtube videóinkat, háhá!
2015. okt. 6. 08:29
Emlékszel a múltkor, amikor azt játszottam, hogy én vagyok te? Ez azért van, mert én is illuminátus vagyok és az a célom ezzel, hogy egy jót szórakozak, mármint játszak veletek, mint macska az egérrel. Az a célom, hogy átvegyem az uralmat mindenki felett. Az illuminati évtizedek óta jól végzi a munkáját, mert olyan emberek kerülnek forgalomban, mint amilyen te is vagy és a többieket már ne is említsem. Az "illuminati" egy elcsépelt fogalom, de azóta már másképp hívják magukat, így most már a "nép butítók" néven debütálnak. Az amerikai egyesült államokat már jól elcseszték most már Magyarországra a sor. Egyre több félnótás kerül forgalomban és csak nagyon kevesen vannak, akik immunisak a nép butító hülyeségekre, nagyon nagyon kevesen vannak! A többiek mind trágyadombra valóak.
2015. okt. 6. 08:30
"Amiket hallottam arról az ürgéről nem vagyok rá kíváncsi..."
Miket hallottál?
2015. okt. 6. 13:17
15/20 A kérdező kommentje:
14-es: pl azt, hogy a Hold egy reptoid űrhajó vagy azt, hogy zsidó gyíkemberek megszállták az ELTE-t...
14 vagyk.
Ezeket nem hallottam.:)
2015. okt. 6. 21:50
17/20 A kérdező kommentje:
Nézz utána, erről a 2 dologról híres ez az ex focista, lehet h az egyik focimeccsen olyan erősen képen rúgták hogy elmebeteg lett szegényke :/
Sokan nem hisznek hanem tudják.
Ha nem lenne kiszivárogtatás nem lenne fejlődés sem amit adat generál a hihetetlen negatívságból. Tudod... katalizátornak hívják.
Különben nem lenne értelme fizikai létezésnek sem mi formánkban.
2015. okt. 6. 22:30
Na most ez már inkább tény:
[link]
Illuminatiam-the-First-Testament-of-the-Illuminati fent van a scribd-en angol nyelven
A szóközt azért írtam, mert az oldal simán nem engedi belinkelni.
Kerestem, h ez most hoax vagy sem, de igaznak tűnik. Kijelentik, hogy a háttérben bujkálnak, és hamarosan eljön az ő koruk....
2015. okt. 13. 09:56
A szóköz mondat benne maradt, mert a gyk nem engedte belinkelni....
2015. okt. 13. 09:58
Kapcsolódó kérdések: