Hogyan jöhetnék rá, hogy milyen mélyebb, tudatalatti dolgok, vágyak húzódnak meg a hobbim mögött?
Nem titkolom, csak gondoltam, hogy amolyan általános érvényű válaszokat kapok, amik alkalmazhatók több dologra is.
Nagyon szeretem a repülőket, és a repülést. Egyelőre ez anyagi okok miatt a repülők egyszerű csodálatán túl leggyakrabban szimulátoros repülésben nyilvánul meg, mindenféle ehhez tartozó ismeretek elsajátításával.
Roppant egyszerű: mert szereted csinálni.
De mivel ebbe a kategóriába tetted, adjuk meg a módját:
-közel áll a rezgésszinted a repülőkéhez, ezért vonzzátok egymást
-előző életedben pilóta voltál
-a tudatalattid befolyásol
-születéskor a bolygóállásod ilyen irányba gravitálta a neuronjaid
-valaki bűbájt helyezett rád, nem kerültél a hobbid miatt esetleg közelebb valakihez?
-mágikus tárgy került a birtokodba, ami a repüléssel kapcsolatos
-sors
-esetleg földönkívüliek elraboltak, és erre programoztak be
Ennyiből csak megtetszik valamelyik, és eszerint változtathatod meg a világ törvényeit, persze csak magadban, a világ körülötted ugyanaz marad.
Nem véletlenül tettem ebbe a kategóriába. :) Vártam egy komolyabb megközelítést.
- milyen a rezgésszintje egy repülőnek?
- előző életem egy regresszió alapján több száz évvel ezelőtt volt, és nem pilóta voltam.
- a TUDATALATTI! na igen, itt a lényeg, hogy miért.
- bolygóállások, az lehet.
- a hobbim miatt inkább csak távol kerültem valakitől sajnos. (Hm.. sajnos?)
- repüléssel kapcsolatos tárgyaim az érdeklődésemnél jóval fiatalabbak.
- na jóóó, sors.. :) ez bármire mondható
- -||-
- -||-
- nem emlékszek földönkívülis kalandra. :)
"- nem emlékszek földönkívülis kalandra. :)"
Ez nem mosolyogni való, hiszen ez a bizonyíték arra, hogy megtörtént, hiszen az elrablás tényét és az az idő alatt történteket törlik az illető memóriájából! Ha tehát valaki nem emlékszik, az azért van, mert megtörtént!
.
"...mélyebb, tudatalatti dolgok...", melyek meghatározzák hobbidat?
Tudat alatt szereted földi életed és örülsz neki.
Ezért nem földalatti bányászat a hobbid. Ott már sokan lenn maradtak, viszont odafenn még senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!