Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem tudom jó helyre írok-e....

Nem tudom jó helyre írok-e. Lehet, hogy a macskám kommunikál velem tudatalatt?

Figyelt kérdés
Szóval van olyan,hogy beáll elém bámul vagy valahonnan elkezd bámulni mereven nézzük egymást és olyan érzésem van mintha "üzeneteket akarna közvetíteni felém"...de én ebből semmit nem értek... van egyáltalán ilyen? vagy csak bámul és kész?
2015. szept. 14. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
rám akkor bámul meredten amikor a dolgát végzi télleg furi érzés
2015. szept. 14. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha üzenni akarna, akkor rajzolna. Vagy annyi esze sincs, hogy felfogja, hogy nem érted a kommunikációt.
2015. szept. 14. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Mivel fejlett, intelligens lények, akik rengeteg érzelemmel rendelkeznek, ezért természetesen próbálnak kommunikálni. A tapasztaltabbak meg is értik.
2015. szept. 15. 07:48
 4/8 Duenna ***** válasza:
Simogasd meg. Lehet, hogy csak egy simogatásra vár.
2015. szept. 15. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem "lehet", hanem biztosan megteszi!

Kommunikál, ha kaját kér és akkor is, ha csak simit.

Kutya, tengerimalac, stb. ugyanígy.

Kommunikálnak, csak sok ember/gazdi nem érti!

2015. szept. 15. 12:50
 6/8 A kérdező kommentje:
egyszer volt egy olyan,hogy levezettem egy macskánál a szülést (már sokadjára) de ez különösen bonyolult volt majdnem belehalt öreg volt már és akkor is megvolt ez a szemkontaktus és olyan volt mintha azt mondta volna,hogy köszönöm.. nem hallottam mint ahogy halljuk a hangokat hanem éreztem ..nem tudom megmagyarázni
2015. szept. 15. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
a cicák szörnyen tudnak nézni, szerencsére egy átlagos cica kedvére könnyű tenni
2015. szept. 15. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet az akarja, hogy foglalkozz vele is egy kicsit :) Lehet pont arra gondolt, hogy "na már megint nem velem törődik ez a gazdi..." :D Nagyon kis okos intelligens állatok érdemes rájuk figyelni :) Nekem egy ezüst szürke cicám van benti, gyönyörű sárgás szemei vannak. Engem akkor bámul meredten, mikor kedve van játszani vagy meg kell dögönyözni. De máshogy is szokta ezt jelezni persze. Van mikor úgy néz mint egy bagoly XD Annyira kikerekedik a szeme, de szúrósan is tud ám nézni. De akkor is meg kell zabálni. Azon röhögök mindig, mikor meg szokott ijeszteni pl. volt, hogy a fürdőszobában szárítottam a hajamat a tükör előtt. Mögöttem van a mosógép. És ahogy lehajoltam, majd fel hogy átfésüljem a hajamat akkor láttam a mosógépet a tükörbe, aztán visszahajoltam megint fel és hirtelen meg a bamba kuka fejével ott ült a gépen és engem bámult. XD Az pl. ijesztő volt....XD

De ha játszani akar akkor meg jön oda és picit kapargatja a lábamat, a mancsával bökdös és innen tudom, hogy játszani akar.

2015. szept. 17. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!