Nem tudom jó helyre írok-e. Lehet, hogy a macskám kommunikál velem tudatalatt?
Nem "lehet", hanem biztosan megteszi!
Kommunikál, ha kaját kér és akkor is, ha csak simit.
Kutya, tengerimalac, stb. ugyanígy.
Kommunikálnak, csak sok ember/gazdi nem érti!
Lehet az akarja, hogy foglalkozz vele is egy kicsit :) Lehet pont arra gondolt, hogy "na már megint nem velem törődik ez a gazdi..." :D Nagyon kis okos intelligens állatok érdemes rájuk figyelni :) Nekem egy ezüst szürke cicám van benti, gyönyörű sárgás szemei vannak. Engem akkor bámul meredten, mikor kedve van játszani vagy meg kell dögönyözni. De máshogy is szokta ezt jelezni persze. Van mikor úgy néz mint egy bagoly XD Annyira kikerekedik a szeme, de szúrósan is tud ám nézni. De akkor is meg kell zabálni. Azon röhögök mindig, mikor meg szokott ijeszteni pl. volt, hogy a fürdőszobában szárítottam a hajamat a tükör előtt. Mögöttem van a mosógép. És ahogy lehajoltam, majd fel hogy átfésüljem a hajamat akkor láttam a mosógépet a tükörbe, aztán visszahajoltam megint fel és hirtelen meg a bamba kuka fejével ott ült a gépen és engem bámult. XD Az pl. ijesztő volt....XD
De ha játszani akar akkor meg jön oda és picit kapargatja a lábamat, a mancsával bökdös és innen tudom, hogy játszani akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!