Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » MIért mondják hogy nem vagyok...

MIért mondják hogy nem vagyok földi?

Figyelt kérdés
Azt mondják hogy én biztos nem vagyok földi teljesen más vagyok mint a többi de lehet hogy igaz mert mondják megnyugtató az aurám és állitólag a démonok is félnek tőlem meg a szellemek
2015. szept. 13. 13:08
1 2 3
 21/27 Legoman ***** válasza:
100%

Azért csináltam már olyat, ami csak ennek tudható be.

1000 ft-ot akartam szerezni. Betartottam a fent leírt "szabályokat", és mindennap találtam pénzt az utcán, majd mikor 1000 Ft kigyűlt, és nem adtam hálát érte, akkor már nem találtam, de ez így ment 2000 Ft-nál és 3000 Ft-nál is. Mihelyst kigyűlt a pénz arra, amit megakartam venni, többet nem találtam pénzt az utcán, de addig mindennap. Volt, hogy 6000 ft-ot találtam egymás mellett, és 3-4 ember lépett át felette, mert nem vette észre (ismertem őket). Olyan volt, mintha a pénz nekem lett volna fenntartva.

Volt olyan, hogy játszottam valakivel, és vesztésre álltam (társasoztunk), és mikor hálát adtam érte, hogy ilyen jól állok, és megnyertem a játékot, akkor valóban hirtelen megfordult a kocka. Azt mondták, hogy tuti boszorkány vagyok. :D Meg is nyertem a játékot.

Akkor fordult meg mindig valami, vagy történt, úgy ahogy én akartam, amikor hálát adtam érte, és alkalmaztam a fent leírt "szabályokat". Ez nekem elég bizonyíték arra, hogy működik.

2015. szept. 13. 14:50
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én most szeretnék bevonzani egy olyan választ,ami kedves Eny 400 kérdésére kimerítő és hiteles magyarázatod ad.

Na ,működik?

2015. szept. 13. 14:52
 23/27 Legoman ***** válasza:

Mondhatjuk így is Huo. Hisz a "törvények", azok csak a betartandó módszerhez köthetők.

Ezt nem tudom biztosra, de szerintem innen kapta a nevét, hogy "vonzás törvénye". :) Ez is egy összefoglaló név.

2015. szept. 13. 14:52
 24/27 Legoman ***** válasza:
100%
Gadis, én már írtam Eny 400-nak egy privát üzenetet. :)
2015. szept. 13. 14:54
 25/27 anonim ***** válasza:
A törvény alatt kicsit mást értettem. Nem betartandó törvényt, hanem a világ működésének törvényét. Ami nem hágható át semmilyen módszerrel. Ami alól van kivétel, az már nem törvény. A vonzás alól van kivétel, méghozzá bőven, a világ működésének csak részben eleme, ahogy te körülírtad pedig végképp nem törvényszerű. Módszer, ami bizonyos törvények figyelembevételével lett megalkotva. Más törvényeket pedig nem vettek figyelembe, ezért fordul elő, hogy nem működik. Egyszerűen a használó nem veszi figyelembe azt a törvényt ami gátolja.
2015. szept. 13. 15:05
 26/27 Legoman ***** válasza:
100%

Értem, hogy mit akarsz mondani, de ezért is teszem idézőjelbe a "törvény" szót. Jobb szót nem tudok rá, hogy törvény helyett mit lehetne használni.

Legyen csak simán vonzás.

2015. szept. 13. 15:14
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Módszer, metódus, technika, van rá szó bőven, a törvényt csak a népszerűsítés kedvéért adták neki, hogy egyetemesebbnek tűnjön.
2015. szept. 13. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!