Miért mondják azt egyesek hogy ősszel világvége lesz?
Egy csomó helyen hallom, hogy szeptemberben mind meg halunk, és egyszerűen egyesek olyan komolyan veszik ezt, hogy én is kezdek megijedni. Kérem, valaki fejtse ki nekem, hogy ezt mire alapozzák, és hogy hogyan fog történni (ha azt lehet tudni).
Csak komolyan válaszoljatok, mert őszintén érdekel!
Eddig összesen 815659x volt világvége szerintük.
Naponta kétszer.
Csak azért mondhatják, mert még soha nem volt.
Ismerek egy közmondást: Bolond lukból, bolond szél fúj..
Hát azért...
Mire aLAPOZZÁK? a SAJÁT HÜLYESÉGÜKRE, HA GONDOLOD, LEGYÉL A KÖVETŐJÜK, aztán ijedezz őszig.
Oszt, ha nem lesz semmi megnyugszol, de előbb-utóbb megint lesz egy bolond és kezdődik előlről...
Szeptemberben állítólag meteoreső vagy mi a fene lesz. Már kezdtem félni hogy idén elmarad a világvége dátum:
Amúgy meg én ezekkel úgy vagyok hogy: ha világvége lesz akkor sem tudok mit tenni, nincs értelme siránkozni megpróbálni elbújni stb. jön és vége. ha meg mégse lesz akkor meg minek izguljak feleslegesen :)
"Miért mondják azt egyesek hogy ősszel világvége lesz?"
Mert idén még nem volt egy sem, nyáron ugye nem lenne praktikus, mert olyankor a jól kiérdemelt szabinkat és nyaralásunkat töltjük, télen meg már készülődünk a karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!