Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért mondják azt egyesek...

Miért mondják azt egyesek hogy ősszel világvége lesz?

Figyelt kérdés

Egy csomó helyen hallom, hogy szeptemberben mind meg halunk, és egyszerűen egyesek olyan komolyan veszik ezt, hogy én is kezdek megijedni. Kérem, valaki fejtse ki nekem, hogy ezt mire alapozzák, és hogy hogyan fog történni (ha azt lehet tudni).

Csak komolyan válaszoljatok, mert őszintén érdekel!

2015. júl. 6. 19:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Miért mondják azt egyesek hogy ősszel világvége lesz?

Azért, mert unatkoznak. Tudod, szinte minden nap kitalálnak valami világvége jóslatot bizonyos emberek, hogy híresek legyenek és megijesszék az embereket..... "mind meghalunk"

2012 december 21-én vagy 2000 mittoménhányadikhóhányadiknapján meghalt az embersiég? Meghalt egyáltalán valaki? Igen, meghalt 50.000 ember, mert minden nap az átlagos halálozási létszám körülbelül 50.000 körül van.... és valami természeti katasztrófába haltak meg? Nem! Öregség, súlyos betegség vagy valami baleset következtében haltak meg. És ha nem vagy öreg, se súlyos beteg, és ha nem lesz semmilyen baleseted szeptemberig, akkor szeptember legvégén egy gyönyörű őszi napra fogsz ébredni..... és a NASA nem tud semmilyen meteor-ról, se semmilyen űrkutató ügynökség.... egyébként meg szinte minden hónapra mondtak világvégét, de csak 1-2 lett híres dátum, ilyen 2000 -- hó -- napja, 2012 12 hó 21 napja és 2015 09 hó 24 napja is csak egy átlagos nap lesz......

2015. júl. 11. 17:21
 22/23 anonim ***** válasza:

Jújdejó idén is lesz világvége...

Ez lassan már olyan évi vándorünnep lesz, mint a húsvét :D

2015. júl. 13. 17:23
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha egyesek azt mondják hogy világvége lesz, én akkor ezek szerint kettes vagyok :D
2015. szept. 19. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!