Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » MIért mondják hogy nem vagyok...

MIért mondják hogy nem vagyok földi?

Figyelt kérdés
Azt mondják hogy én biztos nem vagyok földi teljesen más vagyok mint a többi de lehet hogy igaz mert mondják megnyugtató az aurám és állitólag a démonok is félnek tőlem meg a szellemek
2015. szept. 13. 13:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nem vagy védettebb, mint bármelyik másik átlagos ember.

Az, hogy az állatok vonzódnak hozzád, szintén annak köszönhető, hogy kevésbé vagy ideges, mint a többség. Amit érzel magadban, az nem erő, titkos képesség, hanem a sejtés, hogy a világ több, mint aminek látszik, és az ismeretlen után vágyódsz. Hiányzik valami az életedből, ami ezt az érzést okozza. Nem ritka, csak kevesen ismerik fel. Ne hidd el, ha valaki azt állítja, hogy kristály, indigó, vagy hasonló gyerek vagy, ezek csak modern, divatos kifejezések azokra a gyerekekre, akiket a szüleik nem tudnak kezelni, és a gyerek neveletlenségét azzal magyarázzák, hogy különleges, fejlettebb, jobb mint a többi gyerek.

Az ember attól válik különlegessé, hogy azzá teszi magát. Ha az igény felmerült benned, hogy ne egyszerű hétköznapi életet élj, az már elég különleges, és kezdetnek jó. De nem születtél másnak, mint a többi ember. Ami más benned, az már születésed után alakult ki.

2015. szept. 13. 14:15
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínű, hogy én vagyok a kirekesztett tizenegyedik, lego, mert úgy, ahogy olvastam róla, sohasem működött.
2015. szept. 13. 14:16
 13/27 Amarok Tonrar ***** válasza:
Ez csak öngerjesztés, hogy mindenkinek működik. Aki elér valamit, az nem ezzel. De ha azt mondod, hogy mindenkinek elérhető, akkor magadnak is plusz erőt adsz vele, hiszen neked miért ne működne?
2015. szept. 13. 14:20
 14/27 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2015. szept. 13. 14:33
 15/27 Legoman ***** válasza:

Most, akkor felfedem a leplet arról, hogy miért is működik a vonzás.

A vonzás azért működik, mert hisz benne az ember.

Ha hiszel abban, hogy megkapsz valamit, amire nincs elég pénzed, és az esélyeid kilátástalanok, hogy megszerezd, de te hiszel benne, hogy megszerzed, akkor azzal már elindítottál egy folyamatot (mondhatjuk úgyis, hogy feladtad a rendelést). Ha ezt még elképzeled úgy, mintha már a tiéd lenne, és érzed is, ahogy a kezedben tartod, vagy használod, és hálát érzel érte, akkor megtartod ezt a folyamatot. A lelkesedés, az ami még felgyorsíthatja ezt, és az, ha minél erősebb a hited.

A vonzás törvénye, az ezeknek az összefoglaló neve. Hit nélkül nem ér semmit az egész.

2015. szept. 13. 14:35
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ebben az elméletben legalább három olyan tényező van, ami miatt a legtöbb ember nem lehet képes alkalmazni ezt.
2015. szept. 13. 14:38
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
2015. szept. 13. 14:39
 18/27 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%
Pont ezt mondom Lego. Nem törvény, nem módszer, egyszerű hit és lelkesedés. Ha azt mondom, hogy mindenkinek működik (tehát nekem is), akkor kevesebbet görcsölök azon, hogy megkapjam, amit szeretnék. Ha végül megkapom, akkor pedig mondhatom, hogy emiatt volt. De nincs mögötte semmi különleges. Ennyi erővel a pohár pedig valami mágikus csodaedény, amiből olyan folyadékot tudok inni, ami életben tart.
2015. szept. 13. 14:40
 19/27 Legoman ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj, hisz bármikor megtanulhatja bárki ezt alkalmazni.

Sőt nem megtanulni kell, hanem használni.

Elsőre nehéz csak, de mikor látod, hogy működik, akkor teljesen máshogy fogsz ránézni.

2015. szept. 13. 14:41
 20/27 anonim ***** válasza:
A "törvény" működik, akár tudja valaki, hogy hogyan működik, akár nem. A "módszer" működik, HA tudja valaki, hogyan működik, és hogyan kell használni. Itt ez a különbség. Meg az, hogy a törvény befolyásolja a módszert, a módszer viszont nem befolyásolja a törvényt. A vonzás módszer, nem törvény, méghozzá olyan módszer, amit számos törvény korlátoz, és módosít.
2015. szept. 13. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!