Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Izguljak az idei világvége miatt?

Izguljak az idei világvége miatt?

Figyelt kérdés
Szeretnék komoly válaszokat kérni . 17 éves srác vagyok egészségügyileg és lelkileg is van elég problémám . Amikor rátaláltam arra az aszteroidás hírre teljesen megijedtem . Már kb. 2 hét van csak hátra. Meg a vérhold miatt is , ami szeptember 28-án lesz . Nem tudom mi igaz mi nem . Kérlek , nyugtassatok meg hogy mem lesz világvége !!!
2015. szept. 10. 23:02
1 2 3 4 5
 31/42 Agent J ***** válasza:
0%
IxereD-Alien, az előbb nem te mondtad, hogy nyugodjál már le öcsi? Hát én nyugodt vagyok, de te nem. :D Mit nyögsz, mint a szamár? Csak játszok veled, mert most élem a második gyerekkoromat. Eddig szkeptikus voltam, de unalmas volt, viszont az ezoterikus hit szórakoztató. Nyugi van, csak mókázok. Amúgyis szükség van az ezotéria hívő utánpótlásra, mert fogynak rendesen. :D Ne bosszants fel hidd el jobban jársz. Nem tudod mit csinálsz, még én is félek magamtól. Én vagyok maga az ördög, a gonoszság megtestesítője!
2015. szept. 11. 19:07
 32/42 anonim válasza:
Én a 2012 12.21.-ét is végigröhögtem aznap,egész nap röhögtem a haverjaimmal,hogy nah majd most vége a világnak :DDD ne higgy ilyenekben,egyszer tényleg vége lesz,mikor is a nap kialszik több milliárd év múlva... vagy valahogy így
2015. szept. 11. 19:11
 33/42 anonim ***** válasza:

"Eddig szkeptikus voltam, de unalmas volt, viszont az ezoterikus hit szórakoztató."

Hall-e Lujza! A nagy Szelepnek hála! Egy ezoszkeptikus! Kísérjük az Urat!

2015. szept. 11. 19:13
 34/42 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lesz világvége, ahogy az előző 3464564 alkalommal is kivétel nélkül mindig vége lett a világnak, amikor beharangozták.
2015. szept. 11. 19:58
 35/42 Agent J ***** válasza:
#33 Ne már, még a végén elbízom magam. :D
2015. szept. 11. 20:34
 36/42 anonim ***** válasza:
25%
Európának lesz vége, nem a világnak,ez fájóbb sokkal,mert élve fogjuk végignézni a változásokat, na persze,ha életben hagynak bennünket.
2015. szept. 11. 20:41
 37/42 Missi_Key ***** válasza:
0%
Ez mâr hivatalos. Iden vege a vilagnak.
2015. szept. 11. 23:07
 38/42 anonim ***** válasza:
Missi_Key: a kérdéseid alapján nálad már rég világvége van :D
2015. szept. 11. 23:16
 39/42 anonim ***** válasza:

"Európának lesz vége, nem a világnak,ez fájóbb sokkal,mert élve fogjuk végignézni a változásokat, na persze,ha életben hagynak bennünket."

már nem azért,te ez tényleg fájóbb,mint a rendes világvége..=/

2015. szept. 12. 00:18
 40/42 Missi_Key ***** válasza:

IxereD-Alien

Nincs olyan hogy rossz kérdés, csak hulye válaszolo

2015. szept. 13. 00:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!