Izguljak az idei világvége miatt?
Figyelt kérdés
Szeretnék komoly válaszokat kérni . 17 éves srác vagyok egészségügyileg és lelkileg is van elég problémám . Amikor rátaláltam arra az aszteroidás hírre teljesen megijedtem . Már kb. 2 hét van csak hátra. Meg a vérhold miatt is , ami szeptember 28-án lesz . Nem tudom mi igaz mi nem . Kérlek , nyugtassatok meg hogy mem lesz világvége !!!2015. szept. 10. 23:02
22/42 anonim válasza:
Agent J, olvasd el a 20-as válaszomat, nincs mitől félni, nem lesz világvége...
23/42 Agent J válasza:
#22 Én az előbb neked írtam az előző válaszom, de fogalmam sincs miért írtam 6-ost. Nem tudom, nem tudom komolyan nem tudom, de tényleg nem tudom... az előbb végigolvastam, de szerintem hazudsz, itt a világvége mindannyian megyünk a levesbe! De pánikra nincs ok, viszont mindenki szakadgájon össze-vissza!!!
24/42 anonim válasza:
Nyugodjál már le öcsi, nem érted hogy nem lesz világvége? Miért hazudnék? Vagy te is inkább a hülye összeesküvés bziknak hiszel vagy mi?
25/42 anonim válasza:
És miért dőlsz be a 242. világvégének is? Elmondjam neked hogy hányszor volt világvége? Egyszer sem, csak dátumok voltak rá: kr.u. 70-ben volt először világvége, kb onnantól minden 5 évben volt egy apokaliptikus jóslat, és egyik sem teljesült... mitől félsz?
26/42 anonim válasza:
De ha nekem meg a NASAnak meg a tudósoknak meg a többi világvége ellenzőnek sem hiszel akkor menj el a jóshoz, költs rá 10ezer ft-ot, és ha azt mondja nem lesz világvége, akkor majd megnyugszol...
27/42 Agent J válasza:
IxereD-Alien, ne hazudj nekem, mert lesz világvége. Örülj inkább, hogy túléltük az előző világvége jóslatokat. Nagy nehezen, de túléltük.
28/42 anonim válasza:
Hát jó, Agent J, kihoztad belőlem ezt: egy szánalmas naív idióta vagy, ha csak nem trollkodsz akkor nem lehet sok eszed te sz**házi... menj, bújj el, ásd meg a sírod, temesd el magad és várd meg a világvégédet, ha nem lesz semmi akk meg ráb**zol!
29/42 anonim válasza:
"Nagy nehezen, de túléltük" Igen, tényleg nagyon nehéz túlélni a semmit!
30/42 anonim válasza:
A troll-detektorom kissé belengett a kérdés láttán, de mindegy. Szóval.
Világvége miatt nem kell aggódni csak a saját véged miatt. Ez utóbbi jó eséllyel előbb megtörténik - mindannyiunkkal - mint a világvége. Rosszabb esetben egy időpontra fognak esni. Szóval felesleges aggódnod, inkább élvezd az életet amíg lehet, mert világvégével vagy anélkül, de egyszer mindenki meghal.*
* a reinkarnáció hívők szerint többször. Bár nem tudom ez világvége utánra is vonatkozik-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!