Izguljak az idei világvége miatt?
Figyelt kérdés
Szeretnék komoly válaszokat kérni . 17 éves srác vagyok egészségügyileg és lelkileg is van elég problémám . Amikor rátaláltam arra az aszteroidás hírre teljesen megijedtem . Már kb. 2 hét van csak hátra. Meg a vérhold miatt is , ami szeptember 28-án lesz . Nem tudom mi igaz mi nem . Kérlek , nyugtassatok meg hogy mem lesz világvége !!!2015. szept. 10. 23:02
11/42 anonim válasza:
Lucifer-666 már megtapasztalta a nirvánát. Totális nihil, egykedvűség. :)A szellemi magasság csúcsa, valahol minden fejlődni kívánó lélek végső célja :D
12/42 anonim válasza:
Majd rendezünk megint Világvége after partyt. :-)
13/42 anonim válasza:
Az holdfogyatkozás, nem vérhold.
Nem veszélyes. Volt már máskor is. Rendszeresen van ilyen.
Legutóbbi :
2015. április 4-én, szombaton a késő délelőttől a délutáni órákig teljes holdfogyatkozás volt.
Mégsem történt semmi a világgal.
Ne félj. Nincs okod rá.
14/42 anonim válasza:
Sok tudós szerint olyan 1000-2000 év múlva lesz..
Akkor meg ha hosszú életű vagy, akkor sem éled meg.
Amúgy ilyen pletykák mindig vannak. Nem kell nekik hinni ;)
15/42 anonim válasza:
Minden évben meghírdetik a világvégét, de érdeklődés hiánya miatt elmaradnak.
16/42 anonim válasza:
Nem marad el, csak annyira profik vagyunk világvégében, hogy mindet túléljük. :-)
17/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . :) Csak azt nem értem mi abban a jó , ha rémhíreket terjesztenek . Na , mindegy . Most már nem izgulok :) Inkább élem az életet és mindent kipróbálok .
2015. szept. 11. 12:48
18/42 anonim válasza:
Rémhír=nézettség=pénz. Esély arra hogy 2hét múlva világvége=0.
19/42 Agent J válasza:
Ne ijeszgess kérdező, túl szép vagyok ahhoz, hogy meghaljak! Nem akarok meghalni! Ne mind megyünk megyünk a levesbe!! Nem akarom!!! :( (
20/42 anonim válasza:
18-as vagyok, és azért írtam ilyen rövid választ, mert akkor mobilon voltam fönt és nem tudok ott gyorsan írni, úgy hogy bővebb válasszal jöttem: amúgy nem tudom hogy vettétek észre, de ez a 2015 szeptemberi világvége elmélet valójában tök logikátlan, ezt onnan tudom, hogy jobban belemerültem a témába, olvasgattam és most leírom mire jutottam: tehát: ugyebár egy meteorról van szó, ami ÁLLÍTÓLAG 2015 szept. 24-én randizik a bolygónk felületével, így globális katasztrófát okozva és elpusztítva az emberiséget... és ebbe az a vicces, hogy az összes cikknél megvan említve nagy betűkkel hogy A NASA NEM TUD SEMMILYEN METEORRÓL, ezt csak a vérhold eseménnyel tették egy vonalra, mivel vérholdkor vmi rossz szokott történni, de ez csak babona! + azt mondják h szept. 22-28-ig fog ez lezajlani... de ha egyszer 28-én becsapódik a meteor, akkor hogy élnénk már meg a 28-at? Gondolkozzatok már emberek! Igaz, van vmi olyasmi is említve hogy a meteort kihasználva a CERN (európai atomközösség központja) vmi kísérletet végez ami az emberek kiírtását jelenti, hiszen egy nagyokos észrevette a CERN lógójába a 666-ot, míg a tesztelőjében állítólag jól lehet látni az illuminati háromszögének közepében lévő szemet, így arra jutottak az összeesküvés bzik, hogy világvége lesz... de am ez azért hülyeség, mert a CERN ha ezt végre szeretné hajtani, minek kéne várjon egy állítólagos meteorra, a másik meg az, hogy ha a meteor becsapódna, DE NEM FOG, akkor a CERN embereit is lesöpörné a Földről... úgy hogy a konkrét válaszom hogy: ti döntsétek el, hogy a NASAnak és az egyéb magas intelligenciájú tudósoknak hisztek akik azt állítják hogy nem lesz semmi, vagy a barom, 60 IQ-n aluli összeesküvés elmélet gyártó idiótáknak, akik a szarban is meglátják az illuminatit. Rajtatok áll a választás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!