Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a 11-es szerepe a szammiszt...

Mi a 11-es szerepe a szammisztikaban?

Figyelt kérdés
A szem tukreben c. filmben fontos szerepe van a szamnak, es erdekel, hogy ez csak egy hasrautessel kivalasztott szam volt, vagy volt valami meleyebb oka is, hogy ezt valasztottak.
2015. szept. 8. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Számmisztikában a 11 és 22-es mesterszám, talán ezért, de nem tudom, mert nem láttam a filmet.
2015. szept. 8. 17:00
 2/4 A kérdező kommentje:
ezzel kapcsolatban valaki kifejtene, hogy ez mit is jelent? a neten kerestem, de semmi konkret nem volt leirva
2015. szept. 8. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
A mesterszám azt jelenti, hogy bár kétjegyű, nem adod össze a számjegyeket, hogy egyjegyű számot kapj. Önálló jelentéssel is bírnak, amit a számjegyek összegénél(2,4) előbb kell értelmezni, és a mesterszámnak megfelelően kell figyelembe venni, nem mint egyjegyű számot.
2015. szept. 8. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Igen nagy jelentősége az, hogy nincs lyuk a 10 és 12 számok között!
2015. szept. 9. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!