H0tb0y kérdése:
Igaz az h 2006 júniusban megyszületett az Antikrisztus?
Figyelt kérdés
Igaz.
Mire lehet sztetek számítani? Mit tehetünk?
Vicceskedéseket nem kérek thx
2015. aug. 29. 18:32
21/27 anonim válasza:
6000.06.06. Így lenne 666....mert így most 2666....xD
22/27 anonim válasza:
Kérdező: Azóta eltelt dátumok: 06/06/06, 600/06/06, 1006/06/06, 2006/06/06 miért pont ez lenne valóságos? Fel nem tudom fogni komolyan, hogy lehetnek még mindig ilyen emberek, akik elhiszik az ilyen babonás bziságokat....
23/27 anonim válasza:
A hívőnek mindegy, ha ott van egy kettes, meg egy rakás nulla, ő csak azt látja, hogy "Ahhh, HATSZÁZHATVANHAT! A Sátán száma! Gyónd meg bűneidet a Katolikus Anyaszentegyháznak különben véresszájú ördögfiókák fogják sütögetni a lelked a pokol tüzében az idők végezetéig!"
Úgyis azt látnak bele, amit akarnak, ha az évszám 18437610961206 lenne, egyből kiszúrnák hogy három darab 6-os...
24/27 anonim válasza:
Egész pontosan 11:06-kor született, mert az éjfél után 666 perccel volt.:d
25/27 Duenna válasza:
Valaki kitalál valami eszement baromságot, aztán végigfut egész Európán, mint a futótűz. Ha szétnézünk a világban, akkor láthatjuk, hogy a Sátán hatalma immár 2000 éve virágzik. Persze minden virág egyszer elvirágzik, elfonnyad, és elhal. Eddig még a világ nagy birodalmai is összeomlottak, a Sátán hatalma is így fog járni. A hanyatlás jelei már látszódnak.
26/27 anonim válasza:
Az Antikrisztus 1998. január 23.- án született. Én vagyok Ő.
27/27 anonim válasza:
1963-ban született az Antikrisztus Székesfehérváron. Orbán Viktornak hívják !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!