Szerintetek a lentebb említett "gondolkodás módszer" meditációnak számít vagy minek? Milyen hatása van, ha egyáltalán van neki valami pozitív vagy negatív?
pl. zuhanyzás közben, vagy imádkozás közben ha pihentetően gondolkodik valaki, az minek számít?
Arra az érzésre gondolok, amikor beleéljük magunkat egy szituációba, vagy álmodozunk. Írhattam volna olvasást is.
Vagy itt van durvább:
Egyik nap elmentem virslit venni egy meg nem nevezett üzletbe és azt vettem észre magamon, hogy olyan mélyen gondolkodok, hogy szinte nem is látok, csak "befelé".
Természetesen a virslihez mentem, de már inkább tűnt ösztönösnek (pedig még nem vettem ott virslit).
Nem mentem neki senkinek, nem estem transzba, de néha látom magamban a gondolataimat. Sokszor olyan elégedettséget érzek utána az agyamban, hogy néha már zavar.
Ez jó, rossz, semleges vagy szituáció függő?
"mindenhol zaj vesz körül,akárhová mész"
csak figyeld magadat és a környezetedet és egyre kevesebb gondolatot fűzz hozzá a látottakhoz
ez a kontempláció. Ha elég sokat csinálod bekövetkezhet a meditáció állapota
Én csak olvasgatni jöttem ide, érdekes dolgokról írtok. Azt viszont muszáj leírnom, egy ponton elmosolyodtam, mert én is megcsináltam ugyan ezt gyerekkoromban :D
,,Valamiért bedugtam a konnektorba két drótot és összeérintettem. A drót végén valami kékes tűz jelent meg, ami leégett a drót végét. De azátán sötét lett, mert minden biztosítékot kicsapott."
Kaptam is utána, a szőnyegen azóta ott van egy fekete folt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!