Ti hisztek a Kamrában?
Figyelt kérdés
Jót eszel jó történik veled, rosszat eszel, rossz.2015. aug. 24. 20:14
11/24 anonim válasza:
Inkabb rohogj az jobban illik ide:)
12/24 anonim válasza:
:)) szerintem meg jó poén. Ha nem csak a címet olvassátok, láthatjátok, hogy nem elírás.
13/24 A kérdező kommentje:
Esetleg ki kellene listázni az ezotériát okoskodás előtt
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek .
Más. Senkinek sem küldök privátot, és a kapottakat is olvasatlanul törlöm.
Szép estét!
2015. aug. 24. 20:35
14/24 anonim válasza:
Jobb dolgod nincs amugy??? De raersz...istenem"-.-
15/24 anonim válasza:
De igen,küldtél privit,méghozzá az első válaszomra írtad,hogy "poén volt,kicsikém,poén".kedves mycandylove :) Gondolom koppantál az elíráson,és próbáltad megmagyarázni.Na de tényleg jobban alszom így egy jó nevetés után.
16/24 A kérdező kommentje:
Nos akkor láthatóvá teszem a nevemet, tessék! Bár kisebbek a betűk, remélem ennek az elolvasását nem szopod úgy be mint a kérdést.
2015. aug. 24. 20:58
17/24 anonim válasza:
Nem a kérdező küldte a privát üzenetet, hanem én. :DDDD
18/24 anonim válasza:
Juhuuuuu akkor most orultok hogy ellotetek egy ekkora poent..... Juhuu ez az!!!!!"-.-
19/24 anonim válasza:
Hát igen...ez a név is jelzi az IQ szintet...A lényeg,hogy nem arattál akkora sikert,mint vártad,csak körberöhögtek.
20/24 anonim válasza:
Te, 65%-os, itt szerintem csak téged röhögtek ki, amiért nem tudsz rendesen olvasni (ha tudnál nem csak a fő kérdést olvastad volna el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!