Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek az EZO tv-nek?

Ti hisztek az EZO tv-nek?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék én nem hiszek semmiféle szellemekben meg mumusokban. De néha elnézem az ilyen műsorokat és elnevetgélek rajta , hogy az emberek mit el nem hisznek. Ti akik az ezotérikus dolgokban hisztek. Ti elhiszitek ezeket vagy ezt ti is elítélitek?

2015. aug. 11. 08:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Pénzlehúzás nem több. Régebben volt is róla egy remek videó.

Srác felvette, hogy a TV-ben mondták, hogy xy jós épp szabad várja a hívást, mellette meg hívta kihangosítva.

Majdnem 10 percet várt a hamarosan kapcsoljuk szöveggel, miközben a TV-ben folyamatosan szajkózták, hogy szabad az a jós.

A vége mire letette egy majdnem 5000-res telefonszámla lett a semmiért... megéri hát persze. Valakinek nagyon.

2015. aug. 11. 08:15
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Én végig káromkodom, amikor otthon viccből ilyenre viszik.
2015. aug. 11. 08:15
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Égnek a vonalak... hogy gyulladna rájuk.
2015. aug. 11. 08:19
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó, moslék, csavargó társaság!! Ha hinnének benne, amit művelnek, tudniuk kellene, hogy rájuk is érvényes a KARMA! De ezek szerint, ezek a MARHÁK ezt nem tudják!

Majd szembesülnek még a mocsokságaikkal...

2015. aug. 11. 09:00
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Ez csak egy pénzkereseti lehetőség.

Régebben voltak a betelefonálós tv-s játékok celebribi műsorvezetőkkel. Most ezek vannak.

Egyébként szerintem egyértelmű, hogy így futószalagon, mindenféle személyes kapcsolat, érdemi információ nélkül nem tudnak segíteni. Még akkor sem, ha értenének hozzá.

2015. aug. 11. 09:38
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
Régebben voltak a betelefonálós tv-s játékok celebribi műsorvezetőkkel. - ugyanaz a cég gyártja ezeket, ugyanabban a budapesti stúdióban, s nem csak a magyar adásokat. A fejek lettek mások, az átverési technika ugyanaz.
2015. aug. 11. 10:22
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
6: Igen. Én azt hallottam, hogy állítólag ez egy magyar "találmány" :) És a környező országokban is gyártanak.
2015. aug. 11. 10:24
 8/11 Duenna ***** válasza:
3%
Nem az EZO tv-nek kell hinni, hanem azoknak, akik hitelesen közvetítik a Tudást az Univerzumról! Már hallom előre tőletek gúnyosan: "na oszt miféle tudást??!!" Aki kíváncsi rá, az keresi, aki nem az annak meg hiába is mondanék bármit, kiröhögné.
2015. aug. 11. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:
46%

Sok szerencsétlennek a nagy pénzakarásba megy el a pénze-- akik oda betelefonálnak. Ráadásul a telefonálókat addig várakoztatják amíg le nem cseng vagy 3800 forintjuk.

https://www.youtube.com/watch?v=ngoGFVJ7pkk

2015. aug. 11. 16:49
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

"Régebben voltak a betelefonálós tv-s játékok celebribi műsorvezetőkkel. - ugyanaz a cég gyártja ezeket, ugyanabban a budapesti stúdióban, s nem csak a magyar adásokat. A fejek lettek mások, az átverési technika ugyanaz."

Ezek tények, bárki utánajárhat.

2015. aug. 11. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!