Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Komolyan lehet fűvel meditálni?

Komolyan lehet fűvel meditálni?

Figyelt kérdés

Az előbb olvastam itt, hogy lehet fűvel meditálni.Pontosan ez hogy zajlik?Milyen fűvel?

Kiülök a mezőre és ott a fű, az jó vagy ne is gondoljak ilyenre mert nem lehetséges?

2015. aug. 19. 15:51
 1/5 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%
Kiülhetsz a kertbe, a fűre meditálni, amíg ilyen jó idő van. Bár a fű nem fog veled együtt meditálni, tehát füvön és nem fűvel lehet.
2015. aug. 19. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen.

Ha jól tudom a sámánok látnokzsályát használtak rá.

Valóban működik a dolog, csak meggondolandó hogy megéri-e...

Pár hónap és az agyadat leépíti nagyon keményen.

Példaképp ott van az összes sámán.

Szerintem maradj a normál meditálásnál, hidd el nem nehezebb az sem csak tenni kell érte.

2015. aug. 19. 16:32
 3/5 ktk312 ***** válasza:

Egyedül én szóltam mellette. Nekem semmi bajom vele, többször érzem jónak, mintsem rossznak, ha kicsit bódult vagyok. Kissé gátlásos vagyok, elnyomom az erzseeim, s ez segít előhozni.

Most is asztrálutazast készülök tenni ;)...

Életemben másodjára. Tegnap előtt volt az első, aki ráér esetleg írhat jó tanácsokat. :)

2015. aug. 19. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Az igazi meditáció az amikor olyan állapotba kerülsz hogy pl. ülsz a fűben, hogy látod hogy a fű is meditációban van és minden ami körül vesz: a fák, a bokrok stb..

De meditálni ne próbálj mert azt nem lehet, a meditáció nem egy cselekvés

2015. aug. 20. 09:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább LSD-vel
2018. szept. 10. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!