Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ókori Egyiptomiak a Marsról...

Az ókori Egyiptomiak a Marsról vándoroltak ide?

Figyelt kérdés
Sokat hallottam marsi piramisokról, marsi arcról és egyéb ókori stílusú marsi építményekről... nos, valahol azt olvastam, hogy a marsi és a földi civilizáció anno kb. 4500 éve egyformán fejlett volt egyforma építményekkel, de mivel ott már akkor ismerték az atombombát, ezért kiirtotta a marsi civilizációt, és akik túlélték azok átvándoroltak a Földre (de hogy mivel az jó kérdés) és ők fejezték be a mi piramisaink építését.... nos, ha ez igaz is, mivel semmi víz nincs a Marson meg semmi életforma, akkor hogy a francba éltek ott? Vagy 4500 év elteltével minden víz elpárolgott? És minden élőlény kipusztult? Vagy ha nem, láttam NASA-s képeket, ahol gyíkot, egeret, krokodilt, sőt: még Marsi nagy lábról is láttam fényképet... ez valami összeesküvés elmélet szerűség?

2015. aug. 15. 14:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára gyalog jöhettek, mert visszafejlődtek az ősember szintjére és újból kezdték a fejlődést és kutatást, hogy eljussanak ismét arra a szintre amikor már űrhajót tudnak építeni. Teljesen logikus!
2015. aug. 16. 05:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Csupa-csupa kérdéseket vet fel bennem is ez az elképzelés.

"Sokat hallottam marsi piramisokról, marsi arcról és egyéb ókori stílusú marsi építményekről..."

Nem lehet, hogy csak annak tűnnek neked?

Ki járt ott, hogy ezek hitelességét megvizsgálja?

"nos, valahol azt olvastam, hogy a marsi és a földi civilizáció anno kb. 4500 éve egyformán fejlett volt egyforma építményekkel, de mivel ott már akkor ismerték az atombombát, ezért kiirtotta a marsi civilizációt"

Ha egyformán fejlettek voltak, akkor a földi egyiptomiaknak nem lehetett atombombájuk? Miért nem?

Ha lehetett ők miben voltak okosabbak, hogy nem irtották ki magukat?

Vagy ők is kiirtották?

"...és akik túlélték azok átvándoroltak a Földre"

Ha kiirtották a civilizációjukat, akkor hogy voltak képesek űrutazásra?

Ha mégis megmaradt az infrastruktúrájuk átköltözni egy másik bolygóra, akkor ahhoz nem volt, hogy ott kezdjenek új életet?

Nem érezték magukat szarul a Földön, hiszen a Marsnak nem ugyanaz a klímája és a légköre sem?

"...(de hogy mivel az jó kérdés)"

Ez is egy nagy kérdés.

"...és ők fejezték be a mi piramisaink építését..."

Ha azonos szinte álltak a földi egyiptomiakkkal - ahogy az elején állítottad, akkor a miért kellett nekik befejezniük a földiek építményeit? A földiek úgy kezdték el építeni őket, hogy nem tudták befejezni? Ha a marsiak civilizációja elpusztult, hogyan voltak képesek itt építkezni?

Ez volt az első dolga a menekült, elpusztult civilizációjú népnek, vagy csak később fejezték be?

"nos, ha ez igaz is, mivel semmi víz nincs a Marson meg semmi életforma, akkor hogy a francba éltek ott?"

Jó kérdés, bár van ott víz állítólag, csak fagyott.

"Vagy ha nem, láttam NASA-s képeket, ahol gyíkot, egeret, krokodilt, sőt: még Marsi nagy lábról is láttam fényképet... ez valami összeesküvés elmélet szerűség?"

Van esetleg egy olyan lehetőség is, hogy ezeken a képeken sziklák, kövek vannak, amik valami miatt a fentiekre hasonlítanak? Vagy ez teljesen kizárt? Minden az aminek látjuk? Ha én azt a gyíkot nyúlnak látom, akkor kinek van igaza, nekem vagy annak aki gyíknak látja?

2015. aug. 16. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja és igen, amit az előző hozzászóló is felvetett.

Odahaz megépítik az atombombát, felrobbantják magukat, aztán űrutaznak ide, ahol befejezik a piramisokat, pár száz év múlva pedig feltalálják a kereket?

2015. aug. 16. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!